Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google photos hk.

fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Elimde klasörlenmiş bir şekilde çok sayıda foto var. Google photos'a baktım, yüksek çözünürlük seçeneği foto arşivlemek için gayet uygun geldi. Ancak fotoğrafları upload ettiğimde ilgili klasörleri gözükmüyor. Bu şekilde de benim hiç bir işime yaramamakta. Google drive gibi klasörleme imkanı mevcut değil mi? Değilse alternatif öneri alabilir miyim..

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

hem şirketin işi hemde bedava olsun ... kafalar 1500... bikere google o hesabı kurumsal kullandığını öğrendiği anda kapatır bunuda bil de.

hem bide 50k foto diyorsun haha AMA BEDAVA OLSUN! şakamı ? trollüyorsun galiba ?

3. editimide yapım... $11.99 per year. lan nası pinti bir firmasın ? firma pinti olsa ben eee derim onlamı uğraşcam diyip kendim alırım la
Sosyal ağlarda paylaş

abartı tepki vermişsin. öyle elzem bir durum değil. olsa da olur olmasada. Asıl amacım google photos ta klasör yapılabiliyor mu onu öğrenmek o kadar..

Şöyle bişeyde olabilir. Fotoğraf kalitesi de çok önemli değil. Depolama yaparken foto boyutunu çamur gibi görünmeyecek şekilde iyicene ufaltılsa da olur. Klasörler olduğu için batch halinde dosyaları küçültemiyorum. Tek tek uğraşmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...