Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklam konusunda danışıyorum size..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
horacegoesskiing, 27 Ocak 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
ezme ihtiyacı duymadım da haliyle saçma geldi anlaşılmıycak bişi diil.

bu arada ezme dedin de canım ezme çekti...

saçma geldiyse mesaj atmazsın?[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe istemiyorsanız, tavsiyem latince kökenli olmasıdır.

Forum mesela, orjinal kanımca, hem herkeşlerin buluşma mekanı manasına gelmekte.
Shopamani mesela.
Simplex, Megaplex, Complex olabilirler.

Türkçe olacaksa ki olmaz o yüzden yazmıyorum birşey.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
Sosyal ağlarda paylaş

Nexus olabilir mesela.

Nexus Alışveriş Merkezine hoş geldiniz,
Alışverişlerinizde Nexus'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, Nexus Alışveriş Merkezi iyi günler diler,
Nexus Shopping Center.........etc

Bide genelde büyük alışveriş merkezlerinin maskotları vardır, sanada lazım bir tane; hem reklamlarında çıkacak hemde alışveriş merkezinin içinde maskot elbisesi ile dolaşarak daha çok ilgi çeker. genelde hayvanlar tercih edilir maskot için, ama ufak bi uzaylı karakter bu isme daha uygun olabilir, mesela Looney Toons'taki Marvin tarzında bişiler hmm.

*!reklamcılık okumaktadır, çaktırmaz*

Not: Komisyon isterim bu isimde bi alışveriş merkezi açılırsa :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten ben seçmiyorum ajanstaki kurul seçiyo
ama bu topici izliyolar ve beğendikleri isimleri yazıyolar
kendi türettikleri isimler de var
sonunda hepsine tekrardan bakılıcak hepsine ve en uygun ve güzel olan isim sunulucak firmaya oyüzden herkes bişey söylesin en güzeli..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 28 Ocak 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Istanbulda olursa Ipek Yolu gibisinden birseyler olabilir. Kervan felan gibi...
Yada Antik, Antique olarabilir.
Bu arada tavsiyem, ajanstaki arkadaslar sozluk kullansinlar. Rahat bulurlar bizim burada kasmamizla olmaz o ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...