duende Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 benim aklımda aslında muhtesem otesi guzel fikirler var ama paylasmam ben kullancam banane[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 come&get[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: horacegoesskiing, 27 Ocak 2005 18:57 tarihinde demiş ki: ezme ihtiyacı duymadım da haliyle saçma geldi anlaşılmıycak bişi diil. bu arada ezme dedin de canım ezme çekti... saçma geldiyse mesaj atmazsın?[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Akmerkez gibi biryer olacaksa sadece shop lu isimler kullanılmamalı bence. "Naga" olsun adı..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Volfied sen niye Horace'ı ezme ihtiyacı duydun=P[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ezme ihtiyaci duymadida haliyle sacma geldi sanirim :)[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hayır bu forumlarda alan yetkilisi olan birinin kendisine saçma geldiği bir konuda normalde yapması gereken şeyin o konuya mesaj atmamak olduğnuu bilmesi lazımdı[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Türkçe istiosanız Durak olabilir[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Shopy Mekhan Hepsi Tren-D Yasham[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Türkçe istemiyorsanız, tavsiyem latince kökenli olmasıdır. Forum mesela, orjinal kanımca, hem herkeşlerin buluşma mekanı manasına gelmekte. Shopamani mesela. Simplex, Megaplex, Complex olabilirler. Türkçe olacaksa ki olmaz o yüzden yazmıyorum birşey.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Cardine Shopping Center[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Brownlock yok bu olmadı bu iş hanı ismine daha çopk gider[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ayisiği alışveriş merk. sismavisi[signature][hline]Knight Online Server: İxgenon 1/2 PRaXToR lvl :5X Orc Paper Mage Manner Point: 604 ßir Cümle İle ßen »»»Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ben olsam bir firmadan sponsorluk alıp onun ismini koyardım. Hem getirisi bile olucak adından.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Nexus olabilir mesela. Nexus Alışveriş Merkezine hoş geldiniz, Alışverişlerinizde Nexus'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, Nexus Alışveriş Merkezi iyi günler diler, Nexus Shopping Center.........etc Bide genelde büyük alışveriş merkezlerinin maskotları vardır, sanada lazım bir tane; hem reklamlarında çıkacak hemde alışveriş merkezinin içinde maskot elbisesi ile dolaşarak daha çok ilgi çeker. genelde hayvanlar tercih edilir maskot için, ama ufak bi uzaylı karakter bu isme daha uygun olabilir, mesela Looney Toons'taki Marvin tarzında bişiler hmm. *!reklamcılık okumaktadır, çaktırmaz* Not: Komisyon isterim bu isimde bi alışveriş merkezi açılırsa :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 pay istiyorum diyosun da zaten 100 dolar veriyorum ismi bulana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Marketim[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bence biz hepimiz bişey soylersek adam daha bı kotu secim yapıcak ya da sectigi şeyi sonra begenmıycek gorursunuz[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok zaten ben seçmiyorum ajanstaki kurul seçiyo ama bu topici izliyolar ve beğendikleri isimleri yazıyolar kendi türettikleri isimler de var sonunda hepsine tekrardan bakılıcak hepsine ve en uygun ve güzel olan isim sunulucak firmaya oyüzden herkes bişey söylesin en güzeli..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 28 Ocak 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben bunları düşünürken izmirdeki çingene semti olan Tepeciğe Shoparium diye biyer açmak geldi aklıma hemde yakınlık duyarlar alışveriş merkezine şopar mopar derken :)[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Istanbulda olursa Ipek Yolu gibisinden birseyler olabilir. Kervan felan gibi... Yada Antik, Antique olarabilir. Bu arada tavsiyem, ajanstaki arkadaslar sozluk kullansinlar. Rahat bulurlar bizim burada kasmamizla olmaz o ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 nexus ne dayı , probe mi çıkarcanız[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hehe bak çok güzel oldu harbi, merkezin ismi Nexus olursa maskotun ismi de probe olur gayet uyumlu bişi çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 neskus nekuk nesquik[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 galactic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar