Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reklam konusunda danışıyorum size..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

büyük bir alışveriş merkeziniz olsa ve çok lüx olsa.
akmerkez seviyesinde bir alışveriş merkezi ve isim bulmam gerekiyo. yardımcı olursanız sevinirim konsept danışmanlığı gibi bişey oluyo bu. bekliyorum ve şimidden teşekkür ediyorum[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

evet isim arıyorum alışveriş merkezine[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
billur, 27 Ocak 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
Pazar?
Market?

bildigin alisveris merkezi akmerkez gibi..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 27 Ocak 2005 16:52 tarihinde demiş ki:
Shopex

bu güzelmiş.. daha bekliyorum aklınıza geldikçe yazın lütfen..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten benim işim deil başkasının işi ve şu an zaten 4 kişi bunu düşünüyo ben onlara yardım amaçlı istiyorum sen nerden çıktın finalin vardı yat uyu :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

akmerkez seviyesinde bi yere senin isim bulman mı gerekiyo?? ehehehehehe...[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 27 Ocak 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
akmerkez seviyesinde bi yere senin isim bulman mı gerekiyo?? ehehehehehe...

ehiehiehi dimi?
annemin reklam ajansının bulması gerekiyo ben de size danışıp annemlere yardımcı olmaya çalışıyorum isim konusunda.. hey gidi hey..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liis, 27 Ocak 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
shopland

bugüzelmiş :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

eğer tavsiye ettiğiniz isim beğenilir ve ajans tarafından kullanılırsa proje başlar başlamaz banka hesabınıza 100$ yatırılıcak.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 27 Ocak 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...