Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büt'e bırakan hocalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim okulda olduğu gibi bütünlemede her okuduğu kağıt için 10 milyon alan , ve bu yüzden öğrencileri keyfi olarak bırakan hocanız var mı?

bu hocaları buradan kınıyorum , ve onlara laflar hazırladım.
hadi dökün içinizi.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Mesaj tarihi:
sirf para almak için yapmicagi seyler yok ....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
bunları bizim okulda da görmek mümkündü...onlara burdan bişeyler derdim ama ortam müsait deil :p[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
bizim okulda degisik versiyonu vardı ozel okul olunca dersten bırakıyodu sonra ozel dersle gecirtiyodu sınav sorularını hazırlayan grupta oldugu ıcın.Sınfıta 28 kisi aynı dersten kalınca yine aynı hocanın baska bir sınıfında da 20 kisi kalınca hic dikkat cekmemisti suc ogrencidedir hoca her zaman haklıdır dimi...
boyle sorunlu paragöz %&/+^ larını hoca yapıyolar sonra hayatımızla oynuyolar.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
valla geçen sene mat1-2 den kalanm arkadaşlar sayesinde mat hocası arabasını yenilemiş 1 ay 5yıldız tatil köyünce 3 kişi full pansiyon tatil yapmış gerisini sen anla bu senede açacam demiş alt sınıftakilere :) (uludag uni makina)[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
Narstil, 27 Ocak 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
valla geçen sene mat1-2 den kalanm arkadaşlar sayesinde mat hocası arabasını yenilemiş 1 ay 5yıldız tatil köyünce 3 kişi full pansiyon tatil yapmış gerisini sen anla bu senede açacam demiş alt sınıftakilere :) (uludag uni makina)

o kdr da degildir cnm...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Valla özellikle akdeniz üniversitesi hocalarımıza sesleniyorum.
Büt'e bırakmaya devam ederseniz milleti o her büt döneminden sonra yenilediğiniz arabaları çizecez!!![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
Mesaj tarihi:
Bizde büt yok hatta yaz okulu da yok kaldın ma oturup kalıyorsun.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
yıllardır süre gelen büyük geyik... BÖyle bir şey yoktur arkadaşlar.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
  • Yeni Oluştur...