Head Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bizim okulda olduğu gibi bütünlemede her okuduğu kağıt için 10 milyon alan , ve bu yüzden öğrencileri keyfi olarak bırakan hocanız var mı? bu hocaları buradan kınıyorum , ve onlara laflar hazırladım. hadi dökün içinizi.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
mutos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 klasiktir hepsi ya.yetkileri asırı fazla azaltılmalı off off :p[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sirf para almak için yapmicagi seyler yok ....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
wook Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bunları bizim okulda da görmek mümkündü...onlara burdan bişeyler derdim ama ortam müsait deil :p[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]
Evr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bizim okulda degisik versiyonu vardı ozel okul olunca dersten bırakıyodu sonra ozel dersle gecirtiyodu sınav sorularını hazırlayan grupta oldugu ıcın.Sınfıta 28 kisi aynı dersten kalınca yine aynı hocanın baska bir sınıfında da 20 kisi kalınca hic dikkat cekmemisti suc ogrencidedir hoca her zaman haklıdır dimi... boyle sorunlu paragöz %&/+^ larını hoca yapıyolar sonra hayatımızla oynuyolar.[signature][hline]
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla geçen sene mat1-2 den kalanm arkadaşlar sayesinde mat hocası arabasını yenilemiş 1 ay 5yıldız tatil köyünce 3 kişi full pansiyon tatil yapmış gerisini sen anla bu senede açacam demiş alt sınıftakilere :) (uludag uni makina)[signature][hline]:))) !!! ........................
Eno Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Narstil, alışmış o artık ;) DEU de okuyorum ben, sınırdan büte bırakan hocalar var ama para için değil sırf kıllık için yapıyorlar....[signature][hline]Profocio Hosting
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Narstil, 27 Ocak 2005 00:26 tarihinde demiş ki: valla geçen sene mat1-2 den kalanm arkadaşlar sayesinde mat hocası arabasını yenilemiş 1 ay 5yıldız tatil köyünce 3 kişi full pansiyon tatil yapmış gerisini sen anla bu senede açacam demiş alt sınıftakilere :) (uludag uni makina) o kdr da degildir cnm...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Valla özellikle akdeniz üniversitesi hocalarımıza sesleniyorum. Büt'e bırakmaya devam ederseniz milleti o her büt döneminden sonra yenilediğiniz arabaları çizecez!!![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bizde büt yok hatta yaz okulu da yok kaldın ma oturup kalıyorsun.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Numb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yıllardır süre gelen büyük geyik... BÖyle bir şey yoktur arkadaşlar.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 vuar.[signature][hline]playingarena i love this game!
Öne çıkan mesajlar