KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 PJ bmp2anim adında bi prog warmış bmpleri sıkıştırıp avi haline getiriyormuşş..bana da bulabilirseniz bu ya da buna benzer bi prog link i verebilir misiniz??..Şimdiden saolun![signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 http://www.slproweb.com/products/BMP2AVI.html bu linke google sayesinde yaklaşık 30 saniyede ulaştım. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Mum_Chamber'a Baldur's Gate ve/veya FallOut CD'si kampanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 2 saat boyunca bu prog'u aradaım sonunda bıkkınlık geldi .. bi de paticige başvuram dedim.. yazdım foruma.. sonra hadi bea tkrr google ye bakam dedim bu dosyayı indirdim.. Sabahtan beri pc başındayım gozler falafoş.. :):) işte yani yinede saol[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar