Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death House (2017)


Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar



Geçen senelerde Bruce Campbell tüm kült korku film yıldızını tek bir filmde toplayarak korku filmlerinin Expendables'i olacak bir film projesinden bahsetmişti. Bir çok korku filmi fanını heyecanlandıran bur fikir hayata geçiyor ama Bruce Campbell tarafından değil. Death House adı verilen film B. Harrison Smith tarafından yönetilecek. Filmin senaryosu ise Texas Chainsaw Massacre’ın Leatherface’ini canlandıran rahmetli Gunnar Hansen’den tarafından yazılmış.

Filmin kadrosu bir harika. Robert Englund (A Nightmare on Elm Street), Kane Hodder (Friday the 13th), Doug Bradley (Hellraiser), Bill Moseley (House of a 1000 Corpses), Michael Berryman (The Hills Have Eyes), Dee Wallace (The Howling), Danny Trejo (Machete), Barbara Crampton (Re-Animator), Ken Foree (Dawn of the Dead), Don Shanks (Silent Night Deadly Night) ve Camille Keaton (I Spit on Your Grave).

Elimiz değmişken filmin konusundan da biraz bahsedelim:

Kötülüğün 51. Bölgesi olan Death House hapishanesi dünyanın en kötü suçlularını derecelerine göre 9 ayrı katta barındırıyor ve Cehennem kod adlı 9. kat kötünün kötüsü olan “kara yıldızlar” lakaplı 5 caninin tutulduğu yer. Bu bireyler o kadar kötü ki bir daha toplum içinde bulunmamaları için her şey yapılmış ve doğa üstü güçlere sahip olduklarına dair söylentiler var.

Ajan Toria Boon ve Jae Novak karanlık geçmişlere sahip özel ajanlardır. Ajanlar, Death House’a suçlularını, onlara tıbbi, psikolojik deneyler uygulayan Dr. Eileen Fletcher ve Dr. Karen Redmane’i teftiş etmek için gelmiştir. Doktorların deneyleri II. Dünya Savaşı’nın sapıkça Nazi deneylerinin devamıdır.

Kovuşlar suçluların yakalanmadan önceki hayatlarını simüle eden holografik duvarlardan oluşmakta, katiller onlara özel halüsinasyonlar yaşatan bir gaz ile kontrol altında tutulmaktadır. Otobüs dolusu evsiz hapishaneye salınarak bu katillerin öldürme ve avlanma biçimlerinin araştırılmasında kobay olarak kullanılmaktadırlar. Sonuçlar tüy ürperticidir ama tüm bunlar yalnızca yüzeyde görünenlerdir.

Hapisin içinde bir EMP bombası patlayınca tüm güç kaynakları devre dışı kalır, katiller koğuşlarından kurtulur ve tüm iletişim kanalları kullanılamaz hale gelir. Boon, Novak ve Fletcher mistik bir Neo-Nazi olan Sieg’in önderliğinde onları yakalamaya çalışan bir katil ordusundan kaçmaya çalışmalıdır.

Boon ve Novak gerçek bir cehennemin içindedir ve kaçış için tek çareyi -9’a inerek “kara yıldızlar”dan yardım almakta bulurlar. Olaylar gelişir ve kötülüğün ta kendisiyle yüz yüze gelirler fakat yer altına yolculukları sırasında tüm kavramlar ters düz olur. Beyaz artık siyah, siyah ise artık beyazdır. Kötülük ve iyilik kavramları anlamsızlaşmıştır.

Gerçek canavarlar kim? Kim sağ kurtulacak?


IMDB sayfasına göre filmin 2017’de vizyona girmesi bekleniyor

Kaynak: Geekstra, IMDB
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...