sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 aman aman eksik olsun valla valide anladığım kadarıyla bayaa iyi yapıyor dışarıdan gelen yorumlara göre falan ancak ben çok fazla yediğim için artık yeter diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Önce yorumları okudum. Aha bizimkiler pattis etmişler adamı yazık olmuş dedim. Sonra videoyu açtım ve post atan patiler hakkınızı yemişim kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 photographer said: dana bu efsane yaa yedim ben bu kireçte kabaktan kabbakkh ötesi yok yani f'xd lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 neutrino said: photographer said: dana bu efsane yaa yedim ben bu kireçte kabaktan kabbakkh gabbakh ötesi yok yani f'xd lel fxed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ahahah sabah sabah sesli güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar