Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet bu konu başlığına sahip bir dönem ödevim var.. var mı bana yardım edebilecek bir baba yiğit?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hani bunlar kordinat düzlemine gösetriliyo ya onu kullanarak nokta nokta bir şey yapılır mı :) Biraz amatör bir çözüm sanırım[signature][hline]{==:{*__*}:==}
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 *!matrix'i anımsar*[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 up! bölümün popülerliği artmış durumda.. b@bs yardım pLz![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ??? şok oldum hımm ne aradığını biliorsan filmlerle ilgili teknik sitelerde(onları da google da aratırsın) bulabilirsin istediğin şeyleri onun dışında bir ödev sitesi işini görebilir ne kazık ödevmiş ya o bak bana yüzüklerin efendisi ile dede korkut hikayelerini(onlarmıydı hatırlamıorumm da) karşılaştırıcam[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya funda hoca işte abi ya.. koydu kazığı.. o da bulamamış kaynak değiştirebiliriz falan dedi de belli olmaz siz gene araştırın dedi sonra..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Öne çıkan mesajlar