hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dialog komutla nasıl kapanıyordu...[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 .dialogclose d_xx vs. işte.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 olmuyo o çok denedim :( bu arada v55i[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 55i ise yapman biraz kasar kapatmayı belki yapamazsın ama 2. sefer açmayı engelleyebilirsin.nerede kullanacaksın?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 evet xharloan'in yazdigi gibi. revision (4.0.2) de calisiyor komut, 55i versiyonunu bilemeyecegim.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 math yanlış bilgi verme =) r3rc3 r3rc4'dede var bu ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 2 sefer açmayı tag ile engelliyorum fakat adam dialog açıkken adam başka işler yaparsa dialog pasif duruma geçiyor ve bir daha açılmıyor :) ben en iyisi revisiona geçiim[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 geç bile kalmı$sın ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 aktif serv olmadıı için pek fark etmiyor ölesine takılıorum harcanıyorum yani :D[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 mrk etme kaparlar yakında ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Xharloan, 30 Ocak 2005 20:42 tarihinde demiş ki: math yanlış bilgi verme =) r3rc3 r3rc4'dede var bu ;) yanlis bilgi vermedim ki :) parantez icinde yazdim r4.0.2 diye tum revision'lar da var demek istedim orda yani ;)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: fastreload, 30 Ocak 2005 21:01 tarihinde demiş ki: aktif serv olmadıı için pek fark etmiyor ölesine takılıorum harcanıyorum yani :D yuru be :p[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Öne çıkan mesajlar