Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dialog komutla nasıl kapanıyordu...[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
.dialogclose d_xx vs. işte.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Mesaj tarihi:
olmuyo o çok denedim :(

bu arada v55i[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
55i ise yapman biraz kasar kapatmayı belki yapamazsın ama 2. sefer açmayı engelleyebilirsin.nerede kullanacaksın?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Mesaj tarihi:
math yanlış bilgi verme =)
r3rc3 r3rc4'dede var bu ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Mesaj tarihi:
2 sefer açmayı tag ile engelliyorum fakat adam dialog açıkken adam başka işler yaparsa dialog pasif duruma geçiyor ve bir daha açılmıyor :) ben en iyisi revisiona geçiim[signature][hline]TheCoder demiş ki:

Mesaj tarihi:
geç bile kalmı$sın ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Mesaj tarihi:
aktif serv olmadıı için pek fark etmiyor ölesine takılıorum

harcanıyorum yani :D[signature][hline]TheCoder demiş ki:

Mesaj tarihi:
mrk etme kaparlar yakında ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 30 Ocak 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
math yanlış bilgi verme =)
r3rc3 r3rc4'dede var bu ;)

yanlis bilgi vermedim ki :)
parantez icinde yazdim r4.0.2 diye tum revision'lar da var demek istedim orda yani ;)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
  • Yeni Oluştur...