Suu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Şööle anlatabileceğiniz bir tanışma veya aşk hikayeniz varsa anlatın bizde okuyalımm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 öyle bir hikayem varki 2 senelik yazmam epey bir zaman alır sonra inş.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 aha buda benim aşk hikayem!![signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sinan çetin misali olmuş... :)[signature][hline]where are you to night? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 O kadar karışıkki anlatmam 6 saat sürer..[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 heç aşık olmadım. heç böyle bir hikayem olmadı. :( ühühühühühüühhüüh[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: nuki, 28 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: heç aşık olmadım. heç böyle bir hikayem olmadı. :( ühühühühühüühhüüh olursun bigün kardeş üzülmeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Çizimler, idda ve güven 2 haftalık güzel günlerdi[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 aşık oldum 1 buçuk sene sürdü yapabileceğim herşeyi yaptım çok sevdim sevilmedim geçenlerde bitirerek yeni aşklara yelken açmaya karar verdim..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sigara-içki kullanmayan, disco-bar bilmeyen, eviyle ilgilenmeyi seven, spor yapmaktan hoşlanan, kızların peşinden koşmayan, kimseyle çıkmamış, zeki, düşünceli, duygusal, komik, ne yaparsam yapayım beni terketmeyecek, beni manyak, deli halimle manyakça ve delice sevecek, ortak noktalarımızın bol bol bulunduğu, hayali tam benim gibi bir kız olan birini arıyordum. Bunların yarısını bile bulsam bayram edip, derhal dalacaktım ama hepsini buldum, hatta istediğimden fazlasını. Sevgilimin dışında, kendime bile itiraf edemediğim herşeyi paylaşabildiğim en iyi dostum o benim. :D ( Ehuu! Arkadaşlar tabi sanmayın ki herşey güllük gülistanlık. Bizim de birbirimizi yidiiimiz, sonunda da böhüüüğ diye birbirimize koştuğumuz zamanlar çok :lol: ) 17 sene bekleyip onunla internette tanıştım. O da 20 sene beklemişti :) Herşeyi ilk defa beraber yaptık. Üni hayatımız beraber geçti. Şimdi mezun oldu, nişanlıyız. Benim okulumun bitmesini bekliyoruz. Son zamanlarda görüşemediğimiz için de bunalımdayım :( (Herşeyin bir bedeli varmış, insan çok sevince, ölecek kadar da özlüyor, boşluğa düşüyor, bir sürü manyaklık yapıyor.) Tanrı hepinize gönlünüzdekini versin... :) :) :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ne istiyorsun adamdan, disco bar yasagi da koymus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Penthesilea, 29 Ocak 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Ne istiyorsun adamdan, disco bar yasagi da koymus =) Ben gidelim diyorum o gitmiyor. Yasak koyan yok Penthe :) O bilgin başında metal dinleyerek eylenmeyi seviyorsa ben napim :) İçelim bir kadeh diyorum, tadına bakalım, alkolik olursun sen diye kızıyor :lol:[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hiç hiç çıkmıyorsa oraya buraya da olmaski. tut kolundan çıkar. asosyal etme adamı :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Dominant Kiireii :D[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Çok kötüsünüz ha! :P Asıl biryere gitmek istemeyen, beni de göndermeyen o yaws. Böhüüğğ... Havuza gitme yasağım vardı benim bir ara. Etek giyme felan... Özel ders verecektim bi defa ilan yapıştır dedim sewgilime, ilan şöyle; "Sadece bayanlara hettiri höttürü dersi verilir." Altta da kendi telefon numarası... :) Ne ilginçtir ki böyle yaptığı zaman hem sinirleniyorum hem mutlu oluyorum :D Yapmasa üzülürüm zaten :) Nasıl olsa bir süre sonra o da bana katılıyor. Havuza gidebilmek için 2 ay dil dökmüştüm, bayaa bi sırnaşmıştım ama işe yaramadı ben de kendi bildiğimi yapıp gidiyorum leyn işte dedim gittim, bi baktım bu da gelmiş :D En komik kısmı ben havuzdan çıkarken elinde benim bornoz gözleri etrafta 4 dönerek üstüme sermeye çalışmasıydı. Çıkışta da bir atheist olarak sırtara sırtara "Bu peçe olayında müslümanlara hak vermeye başladım artık" demesi ardına ikimiz de kopmuştuk. Tabi o zamanlar yeni olduğumuz için kaybetme korkusu felan vardı ama şimdi peşinde durmadan kedi gibi dolaştığım için COOL MAN oldu çıktı :lol: Gösterecem ona günü yakında ;)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: sirnaber, 28 Ocak 2005 14:50 tarihinde demiş ki: 1984te istanbulda doğdum..daha da devam ediyo bakalım nereye kadar. we tüm yarismaci arkadaslara basarilar dilerim..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Anlatirsam hikayemi millet bu sen olamazsin der... ustume yururler ayaklanma cikar... herkes o kizi bulup oldurmek ister... ve ben buna sebep olmak istemem.. ama ismimi vermeden anlatabilrim..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 KireiMerodii seven bir erkek her zaman öyle davranır.Kız arkadaşının sağının solunun gözükmesi başka mallar tarafından dikizlenmesi sence ne kadar hoş? Erkekleri anlayın sevin bizi :) Bende şahsen kız arkadaşıma aynı yasakları koyuyorum. Tabi bu kişiden kişiyede değişir. Birde en büyük etken ortamdır ortam nasılsa ona gorede hareket edilebilir ama benim yaşadığım şehir Konya ise buna dikkat etmem gerekiyor. Her zaman döt hede hödö'de olmaz yani.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Xharloan, 29 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki: KireiMerodii seven bir erkek her zaman öyle davranır.Kız arkadaşının sağının solunun gözükmesi başka mallar tarafından dikizlenmesi sence ne kadar hoş? Erkekleri anlayın sevin bizi :) Bende şahsen kız arkadaşıma aynı yasakları koyuyorum. Tabi bu kişiden kişiyede değişir. Birde en büyük etken ortamdır ortam nasılsa ona gorede hareket edilebilir ama benim yaşadığım şehir Konya ise buna dikkat etmem gerekiyor. Her zaman döt hede hödö'de olmaz yani. Biz de zaten hoşlanıyoruz bizi korumasından dedik :) Hem merak etme anlıyoruz. Benim de koymadığım ufak tefek kurallar yok değil hani :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: KireiMerodii, 29 Ocak 2005 16:38 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 29 Ocak 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Ne istiyorsun adamdan, disco bar yasagi da koymus =) Ben gidelim diyorum o gitmiyor. Yasak koyan yok Penthe :) O bilgin başında metal dinleyerek eylenmeyi seviyorsa ben napim :) İçelim bir kadeh diyorum, tadına bakalım, alkolik olursun sen diye kızıyor :lol: Kapatır o adam seni =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Oha, sonraki mesajı okudum da, bence çok yanlış. Severse sevsin, ancak güvensiz adam öyle davranır. Şimdi gelip bana güveniyor çevredekilere güvenmiyor diyebilirsin, ama kendine yeterli güvene sahip bir kadın her türlü savunabilir kendini. Kesinlikle o tür kısıtlamaları doğru bulmam ben. Kız arkadaşım arkadaşlarıyla bara da gider, istediği yerde de kalır. Zaten benden gizli birşey yaptığından şüphelendiğim an bitmiştir o ilişki.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NikolaoS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 gökhancıımla arkım sayesinde tanıştım.çk komikti walla.çocuk egs(izmirliler bilir dierleride akmerkezin küçültülmüşünü hayal etsin) güvenlik için konulmuş x-ray ın yanındaki zincirleri dewirdi ben çk kopmuştum ama çk tatlıydı.hala utanır kendisi ve hala geçemio zincirlerin yanından bitanem ya[signature][hline]Waiter! More blood,please... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar