DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 .add den banker falan eklemeye çalışıyorum ama bir türlü olmuyor... script falan mı düzenelemem gerekiyor. yardım edermisiniz
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 .add c_h_banker denesene[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 sphere'in char_human isimli scriptini kaldirdiysan ' c_h_banker ' islemez.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Deniyorum. Nerden olacağını seçin diyor. seçiyorum. benim karakter ellerini falan kaldırıyo ama yinede bi şey çıkmıyo
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 .gm 1[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 .gm ile olmaz ise hits'in 0'dir.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o zaman .invul 0 :)[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 oda olmazsa src.remove 1 dene[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bide npc olcak o[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
DreamLoRD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Tmm o konuyu hallettim. bir sorum daha var sizi sıkıyorum affedin =) bu mezarlıklarda sürekli canavar çıkmasını nasıl halledeceğim
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 (bkz: spawn)[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Öne çıkan mesajlar