nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Arkadaslar sorunu soyle acıklayayım Pc ler yenilenecek diye calıstıgım yer yeni ram siparis etmis, siparis ederken de pc'lerin mevcut uyum durumuna pek de bakmamıs Su an kullandıgım pc'de 4gb ram mevcut, 2 slot 2gb olmak üzere Yeni gelen ram 8gb, uyum hakkında bilgisayarın spesifikasyonlarına baktıgımda 8gb ile calısabilir gozukuyor, fakat eski ram'leri cıkartıp bu yenisini takınca pc acılmıyor, power tusuna basınca acılma ekranı geliyor ama sonra surekli kendini resetleyen bir donguye giriyor Suraya pc'nin ozelliklerini koyuyorum, belki de ben yanlıs bakıyorum ve benim pc 8gb ram e uyumlu degil ya da bios dan frekans guc ayarını vs yapamıyorum. p.s. bios u guncellemeyi denedim fakat yine olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ram ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ram'in de speclerini yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 aquila said: ram ne. kingston kvr1333d3n9/8g http://www.kingston.com/dataSheets/KVR1333D3N9_8G.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 frekansları tutmuyor dicem de mb'nin ayarlaması lazım onu otomatik sen bi kontrol etsene bilgisayar açılmadan biostan yoksa hiç mi giremiyosun bios'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 photographer said: frekansları tutmuyor dicem de mb'nin ayarlaması lazım onu otomatik sen bi kontrol etsene bilgisayar açılmadan biostan yoksa hiç mi giremiyosun bios'a? yok bios a girebiliyorum tabi bios da frekans sekmesinde automatic yazıyo, manuel ayar yapmadım bu arada 4 ayrı slot'da da ram i denedim, hic birinde olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 spec olarak uyumlu gözüküyo. ram bozuk olmasın? yeni ile eskiyi aynı anda takıp denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 KillJoy said: spec olarak uyumlu gözüküyo. ram bozuk olmasın? yeni ile eskiyi aynı anda takıp denesene bi boyle de calısmıyo ram'i takıyorum, bios a girince 8gb ram gozukuyo, ama pc acılmıyo ram in bozuk olacagını sanmıyorum yav hem kingston hem kutusunu ben actım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ram bozuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 başka pcde check et ramleri yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 oyle yapayım madem, ya da vericem bilgisayarcıya ugrassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yeni formatlanmıs halde denedim zaten 32bit'di pc, 32bit 4gb ramden fazlasını calıstırmıyo diye format atıp 64bit kurdum, daha sonra ram i denedim ve olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Anakartın ram slotlarını değiştirerek denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Flameoffear said: Anakartın ram slotlarını değiştirerek denedin mi? denedim abi, 4 slot var, hepsini denedim ama calısmadı benim suphelendigim soyle bi durum var internette biraz baktım guc ve frekans ayarlarını degistirmek gerekiyomus bazen, anlatmıslar bi seyler forumlarda ama anlamadım pek bende guc ve frekans ayarların "otomatik bul" da ayarlı, yani kendi bulması lazım ama olmuyo malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Bios a girebiliyorsan ram sorunu değildir o ya. Ram da sorun olsa bios açılmazki. Bipleyip durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Tek slot 8gb mi? Onu tanimiyor olabilir abi bi bios guncellemesi bak, yine olmuyosa 2x4gb a don. Zaten single channel ram calistirmak neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ilerde bi 8 daha alır 16 destekliyo o anakart sanırım sonra bi 8 daha alır sonra bi 8 daha yeni bilgisayarında 32 kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Flameoffear said: Bios a girebiliyorsan ram sorunu değildir o ya. Ram da sorun olsa bios açılmazki. Bipleyip durur. hadi ya iyi bari ram in bozuk olmadıgından eminiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Esh said: Tek slot 8gb mi? Onu tanimiyor olabilir abi bi bios guncellemesi bak, yine olmuyosa 2x4gb a don. Zaten single channel ram calistirmak neden ki? tek slot 8gb abi bios un guncellemesini yaptım da denedim, olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 KillJoy said: ilerde bi 8 daha alır 16 destekliyo o anakart sanırım sonra bi 8 daha alır sonra bi 8 daha yeni bilgisayarında 32 kullanır 8 + 8 denesem sansım olur mu ? 8 + 2 denedim oyle calısmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 abi farketmez mantıken tekinin çalışması gerekli. sen ram'i başkasına verip bi denetsene en önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 abi bu arada tekrar bi deneyim dedim windows ekranı acılırken pc kendini resetliyor yani normal boot ediyor acılıyor, tam o pencere gelmeden windows ikonu gozukunce reset atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 rami başka bilgisayarda denemeden anlayamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 abi anakart modeline internetten bakın maks desteklediği ram 16 gb ram slotları da 4 tane olduğuna göre tek slotta maks 4 gb destekliyor. dolayısıyla 8 gb tek slot desteği yok aletin. -Memory Specifications Max Memory Size (dependent on memory type) 16 GB Memory Types DDR3 1066/1333 Max # of Memory Channels 2 Max # of DIMMs 4 ECC Memory Supported ‡ No At the moment, the integrated memory controller of socket LGA1156 processors supports only DDR3 memories up to 1,333 MHz under dual-channel architecture. You can have up to 16 GB, if you install four 4 GB modules. Read more at http://www.hardwaresecrets.com/intel-dh55tc-motherboard/3/#quwRBFILK7ZFbCHS.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar