nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 çok beğendim çok başarılı.[signature][hline]Silencer
Faust Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 tnx.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
Taina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 adam aştı falla[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Sitede hata var şu anda.İndirmiyor? Devam edecek mi sorun yoksa mesajımdan sonra düzletecek misin?[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Faust Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 www.salvax.com diye görüğün yerleri www.turshu.com yaparsan sorun düzelir. manuel olarak indirmeyi denersen sevinirim.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı.
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Başarılarının devamini diliyorum. Biliyor ve bildiğini paylaşiyor çok güzel.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Dj Romeo 10:00 - 12:00 Yerli 13:00 - 15:00 Yabancı
taz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 buralara ne oldu ya.. birden insanların yardım edesi mi tuttu? yoksa birbiriyle yarışa girenler falan mı var ;)
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 abi harbi eline sağlık çok güzel olmuş süper şeyler yaptım ya accayip komedi :)[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Sorun kalmadı sayılır (İlk linki de düzeltirsen bizim yazılarımızı okumayanlar daha kolay indirir,benim için bi sorun yok.). Şimdi benim sorunuma gelelim. Misal yeni-yepyeni bir binek yapmak istiyorum. diyelim ki ninja kaplumbağa gibin birşey. Binilebilir. Bunun animlerini felan nasıl hazırlıyoz. Mul edit konusunda doru dürüst bişi bilmiyorum yalnız. Bunları da anlatırsan valla diyom benim dualarımla cennette yerini hazırlarsın. Eheuhue :-P[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Faust Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 anim edite hiç girmedim. GE-TA yazmıştı sanırım.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı.
Faust Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 evet sağol.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı.
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 güzel anlatmıs,eline saglık[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman..
emre317 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 arkadas güzel anlatmıs hos anlatmıs ama uop patcheri yapacağımız site acılmıor.BAska bir uop patcher indire bileceğimiz site varsa yazarmısınız.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Gene ben gene bir soru. Faust arkadaşım, Herşey iyi hoş güzel de bu binekler (belirttiğin adreste) item olarak koyulabiliyo.Item olunca da save sırasında 1 dakka sonra çantaya düşüyo. Char olarak denedim.Hatta bi tarafımı yırttım beceremedim.Çift tıklayarak binilemiyor.Scp leri felan da değiştirdim tekrar denedim yok.Valla fenalık geldi.Çift tıklayınca çantasına bakıyo Bi zahmet şu yeni eklenen binekleri item dışında ekemeyi misal bi normal horse yada llama gibi anlatırsan sevinirim. Yardım et bana. :)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 10 ay olmuş izin ver de çalışmassın :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Msn
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 lol[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Öne çıkan mesajlar