Promenader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 windoz 7 yüklü laptop var. uyurken ekranı fn tuşuyla kapatıyorum ve öyle bırakıyorum. sabah açtığım zaman başlat çubuğuna bastığım gibi alet mavi ekran vermeden donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 fn tuşuyla ekrana napıyorsun anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Fn+sleep button iste Fn+f5 falan Bu sorun genelde uzun zaman kullanilan laptoplarda oluyo. Format bir nevi care tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 klasik basma dicem olmıcak ahuaha, normal bir zamanda sleep'e aldırıp uyandır yine aynı şeyi yapıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yok kısa süreli beklemelerde olmuyor. büyük ihtimal format atar geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Fn tuşu kullanmadan sleep yaparsan da oluyor mu aynı sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 yok öyle sleep değil. sadece ekranı kapatıyor alet açık yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar