Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzin Abla yardım et aşk acısı

redge

Öne çıkan mesajlar

yok msn de öyle.. azmettim okudum arada çok güldüğüm satırlar oldu..

bak çocuum sen bu kafayla kızın arklıınıda kaybedicen demedi deme..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

"29.01.2005 23:28:44 Redge: Bu arada konuştukalarımız burda kalsın lütfen "

Bende tam okudum.Dediği gibi Harvester'ın bence daha yavaş temeller sağlam olarak ilerlemelisin.Bir şeyi isterken iki şeyi kaybetme olayı da olabilir.
Dost tavsiyesi olarak say bunları, bilmiş bilmiş konuşma olarak görmezsin umarım.Öyle bir amacım yok :)[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır öğrenemedik (erkekler olarak ama ben öğrendim :P) bir kızdan ilişkinin ismini koymasının istenmeyeceğini.. sen direk bir başlık atıp onu uygulayalım diyosun.. olmaz ki.. kızın üzerine gidiyosun hemen cevap ver diyosun.. olacağı var olan birşeyi imkansızlaştırıyosun.. ordan onları soracağına dışarda bir buluşma ayarlayıp gözlerine sorsaydın daha hoş değilmi..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

[Bu mesaj harvester tarafından 30 Ocak 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada.. ben birşeyler yaşayacağın kızla ilk önce arkadaş dost olman lazım ve akışı ile yaşaman lazım görüşünü savunurum.. ona göre dediklerimi öle yorumla yani.. "olurmu abi o zaman kız ben sana dost gözüyle bakıyorum der" lafı saçma sapan bişidir.. ilerideki kız maceraların için msn i tercih etmemeni öneririm.. (ıcq da olmaz :D )[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Sosyal ağlarda paylaş

ehehehe öncelikle. bir hemcinsimi deşifre etmek eğlenceli olacak. karşıcinslerin bu kadar kandırılmış olduğunu okumak da cabası..nasıl olsa konu dışı, atıp tutiym bari belki yardımı dokunur:)
1. okumaya üşenenler; böyle şeylerin başı ve sonunu okuyun yeter. söylicei önemli veya kritik bişi varsa kız genelde son veya ilk olarak söler. ortalarda tonlarca mırın kırın, erkeğin 100 msgına kızın bir cevabı vardır (sanırım kaçan kovalayan ilişkilerinin hepsi böle gerçi)
2. bu logun burda olduğunu kız bi şekilde örenirse o sürekli yutturduğu ama sen arkadaşımsıın sözüne bile kasmaz, siler, engeller. ki ilişkiniz msnden ibaret gözüküo zaten böle bi konuyu msnde tartışıosan.
3. zannettiğin kadar ay canım arkadaşım modunda değil. bu kadar üstelemenden gururu okşanıo, bu üstelemei durdurduğun anda okşanan gurur böle bi hey noldu ki şimdi dio kız ama dur hayır demedim henüz dio. ayıptır söylemesi oynatabilir seni şu an çok rahat
4. ikinci bir insandan bahsedio. ya çok aptal ya da sen kendini çok deli aşık aptal modunda tercüme etmişin ona.
kısacası sen böle devam edersen, kızları gerçekten anlayamazsın. kafam çok karışık bu akşam başım ağrıyo demek gibi bişi bizim için. ne diyorum ben. neyse o kız senle çıksa da sana yazcağını sanmıyorum diyor hayırlı geceler dilerken yaptığımın yanlış olduğuna inanmaya başlıyorum.
oh no i've said too much[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be.
Sosyal ağlarda paylaş

İlla ilişkinize bi isim mi koymak zorundasınız.Yok "bir çıkıyoruz" "biz sevgiliyiz" "biz evliyiz" hede mi demeniz lazım.Bu erkeklere akıl sır erdiremiyorum.Nasıl gidiyorsa öyle devam edin ilişkiye.İlişkiniz yoksa da bilemem yani.

redge kızı sık boğaz etmişsin çık çık diye bu gidişle çok kızlar kaybedersin sen bence..[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası...
Derdiniz ne olursa olsun...
Anlatın ablanıza,bulsun size çare...
www.guzinabla.com
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar konusunda ve bu tarz karşı cinsle ikili konularda deneyimim var. Bu durum kadar olmasa da yakın bi durum başıma gelmişti. Ben de bi kızdan hoşlanıodum ama msnden konuşmuoduk. (Sanırım sizin ilişkiniz sadece msn üzerine) O olaydan, daa doorusu o olayın sonucundan bayaa ders çıkarmıştım, cidden hayatımı, düşüncelerimi ve davranışlarımı deiştirmiştim (Hem isteyerek hem istemeden) yani bayaa işime yaramıştı. Bence sende kendi yaptıklarını ve kızın tepkilerini düşün, bulardan ders çıkar ve bi daaki sefere gerektii gibi davran..

Neys senin durumuna gelince afedersin ama kızın köpei gibi olmuşsun. (Dedii bazı şeyleri alakasız yere kendi lehine yorumlamışsın, çok ama çok hevesli davranmışsın, yuh yani hatta ilan-ı aşk bile etmişsin kızın bu dengesiz ve isteksiz tavırlarına raamen. Ayrıca yazı dilin pek hoş deil ve kullandıın emotionlar gereksiz yere fazla. Gerçi kız da 1337 Türkçe takılmış ama..) Kız pek bişi hissetmio bence, en azından eskisi kadar. Sen yine de, bu duruma raamen belki de kızın dedii gibi kafası karışık olmasına raamen kızın çok üstüne gitmişsin; ben burda senin için yanıyorum, ölüorum beni sevio musun sevmio musun kesin bi cevap ver tarzı.. Kızdan kıza deişir ama kız sevseydi, gerçekten sevseydi zaten sana biraz da olsa belli ederdi. Hele bu söölediklerinden soora kesin bişiler derdi. Bundan soora yapıcakların sana kalmış ama yaptıkların ii diildi. Şu an senin onun avcunun içinde olduunu bilio. Sana istediini yaptırabilir. Ne evet ne hyr demesi de ya seni kırmak istemio olmasından ya da nasıl olsa bu çocuk elimde die düşünmesinden olabilir, cnm ne zaman isterse çıkabilirim ya da istemezsem çıkmam olabilir. Kızla çıkabilirsin ama ondan pek bişi bekleme bence.. Tavsiye olarak sadece şu anki davranışların hakkında verebilirim. Onları da msjımda açık sözlü bi şekilde yazdım. Umarım alınmazsın. Gerçi ben de kızları yeni yeni anlamaya başlıorum. Ya da en azından ööle sanıorum. Sadece içmek istiosan bi nevi de aşk acısını unutmak için, o konuda yardımcı olabilirim. Ha bi de önce beni arkadaş olarak sevio musun, az mı çok mu, ben de seni çok ii arkadaşım olarak görüorum muhabbeti yapman ve ardından delirip ilan-ı aşk etmen yanlış. Sen de biraz dengesiz davranmışsın..

Ayrıca bu kız kaç yaşında? Sen kaç yaşındasın?
(Bunları bilirsek yorum yapmamız daa kolay ve daa isabetli olur)

Not: İnsan ilk aşık olduu kızla da çıkabilir.. Gerçi yine ii gitmese de örnek olarak ben varım.. Bu yorumun da kendi lehine olmasına raamen yanlış..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben onla dershanede tanıştım bende kör değilm bana sadece bir hayır yeter .5 aydır bekledim artık daha fazla bekleyemem...
İkimizde 14 yaşındayız:([signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...