Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dialoglarda textentry

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

dialoglarda textentry de koyabileceğim bir program varmı yoksa nasıl yapabilirim

elle denedim client göçtü, dialog studioya ya import ettim yine göçtü nasıl olacak bu iş[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Sosyal ağlarda paylaş

spheredialog.scp nin içinde dialog komutlarını nasıl kullanacağınız açıklamış. Mesela textentry için:
[spo1=Textentry açıklaması]x,y,widthpix,widthchars,color,id,startstringindex[/spo]
[spo2=Örnek][dialog d_test]
80,0
resizepic 1 10 5120 450 375
resizepic 10 20 3000 430 300
textentry 30 85 40 25 270 1 0
button 30 100 4005 4006 1 0 1

[dialog d_test text]
// textentryde startstringindex olarak tanımlanan yerdir.
[dialog d_test button]
on=1
if !((strlen(>>)) > 4) // argtxt[1] id olarak tanımlanan yerdir.
src.sysmessage Mesajiniz 4 karakterden buyuk olmamalidir.
endif
Ps: denemeden örnek amaçlı yazılmıştır.[/spo]
Umarım yardımı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi denemeyemiyorum fakat yinede tşk ederim

yrn bildiririm çalışıp çalışmadığını..[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Sosyal ağlarda paylaş

fastre senin client'inin göçme sebebi tamamen TEXT kısmına bir şey yazmdığından kaynaklanıyor textentry doğru ekliyorsundur fakat diğer kısım boş olunca göçüyor bu normal text'lerdede olur zaten.onun için ora en azından yazarsan sorun olmayacak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

xhar bende akşam aynısını düşündüm aam bilg başında olmadığım deneyemedim deniyorum hemen ..

aslında zaten benim oraya standart bir değer vermem fena olmaz :)[signature][hline]TheCoder demiş ki:

[Bu mesaj fastreload tarafından 30 Ocak 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 29 Ocak 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
fastre senin client'inin göçme sebebi tamamen TEXT kısmına bir şey yazmdığından kaynaklanıyor textentry doğru ekliyorsundur fakat diğer kısım boş olunca göçüyor bu normal text'lerdede olur zaten.onun için ora en azından yazarsan sorun olmayacak.

dtext gibisi yogh.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...