hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 dialoglarda textentry de koyabileceğim bir program varmı yoksa nasıl yapabilirim elle denedim client göçtü, dialog studioya ya import ettim yine göçtü nasıl olacak bu iş[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben şahsen elle yapıyorum bir sorunda olmuyor sağda solda örneklere bakarak rahatlıkla yaparsın.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet deneme yanılma - öğrenmenin en iyi yolu :D[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 spheredialog.scp nin içinde dialog komutlarını nasıl kullanacağınız açıklamış. Mesela textentry için: [spo1=Textentry açıklaması]x,y,widthpix,widthchars,color,id,startstringindex[/spo] [spo2=Örnek][dialog d_test] 80,0 resizepic 1 10 5120 450 375 resizepic 10 20 3000 430 300 textentry 30 85 40 25 270 1 0 button 30 100 4005 4006 1 0 1 [dialog d_test text] // textentryde startstringindex olarak tanımlanan yerdir. [dialog d_test button] on=1 if !((strlen(>>)) > 4) // argtxt[1] id olarak tanımlanan yerdir. src.sysmessage Mesajiniz 4 karakterden buyuk olmamalidir. endif Ps: denemeden örnek amaçlı yazılmıştır.[/spo] Umarım yardımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 şimdi denemeyemiyorum fakat yinede tşk ederim yrn bildiririm çalışıp çalışmadığını..[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 fastre senin client'inin göçme sebebi tamamen TEXT kısmına bir şey yazmdığından kaynaklanıyor textentry doğru ekliyorsundur fakat diğer kısım boş olunca göçüyor bu normal text'lerdede olur zaten.onun için ora en azından yazarsan sorun olmayacak.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 xhar bende akşam aynısını düşündüm aam bilg başında olmadığım deneyemedim deniyorum hemen .. aslında zaten benim oraya standart bir değer vermem fena olmaz :)[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. [Bu mesaj fastreload tarafından 30 Ocak 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Xharloan, 29 Ocak 2005 21:34 tarihinde demiş ki: fastre senin client'inin göçme sebebi tamamen TEXT kısmına bir şey yazmdığından kaynaklanıyor textentry doğru ekliyorsundur fakat diğer kısım boş olunca göçüyor bu normal text'lerdede olur zaten.onun için ora en azından yazarsan sorun olmayacak. dtext gibisi yogh.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 tamam hallettim çok tşkler..[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 math dtext'de neymiş kolaya kaçmayın en güzeli renkli htmlgump'lar :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Xharloan, cok zor geliyo onlari yazmak bana eheh. asil zor gelen sey, text kisminda ayri yaziyorsunya o dandik :p[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 olm o zaman script yazmanın ne anlamı kaldı :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar