Konn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Arkadaşlar, Başlıkta olduğu gibi, sevdiceğimle güzel geçirdiğim vakti dabıl dabıl katlamak adına ikinci gitar almak istiyorum bu oyuna ancak türkiyede yalnızca gitar satılmıyor. Şu ana kadar sadece UK ebay'de bu ürüne rastladım. Türkiye'de ise cift gitarlı versiyonu D&R internet mağazasında mevcut ancak ben zaten tek gitarlısını çıktığında aldığım için bu da işimi görmüyor. Elinde fazla gitarı olan, veya oyunu almayı düşünüp benim katkımla çift gitarlı versiyonunu alarak gitarın tekini bana verebilecek yiğitler arıyorum. Çok zor olduğunu biliyorum ama artık çare paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Hayallerini yikmak istemem ama gh live in iki gitarli modu cok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Niye? desem konu dağılacak ben ÖM atıyım sana s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Davul aldım Guitar Hero Live'a efsane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hanimi davulcu mu yaptin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Yastıkları koydum önüne vuruyor. Davul da yokmuş oyunda... hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar