screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bana Bir sürü Şebnem Ferah mp3 ü geldi en güzel şarkılarını yazarmısın direk onları dinliyim gözüme direk Durma - Vazgeçtim Dünyadan - Yağmurlar - SİGARA - AŞK gözüme çarptı başka hangileri dinlenmeli[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ŞEbnem Ferahtan çıkmış en güzel şarkı bana göre : MAyın TArlası[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 güzelmiş[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Hah şebnem ferah fan'ı ve hastası olarak soracağın tek kişi benim. Öhöm Öhöm.... Yağmurlar, Vazgeçtim Dünyadan, Babam-Oğlum Dünya Kalbim Deli kızım uyan Sigara Perdeler Bide Sil baştan.. Sil baştann başlamak gerek bazenn.[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ohoo trilyar tane var 10.ARTIK KISA CUMLELER KURUYORUM 03.BUGUN 02.AY 08.YENIDEN DOGUP GELSEM 05.BIRAK KADININ OLAYIM 02.BABAM OGLUM 05.GOZLERIMIN ETRAFINDAKI CIZGILER 07.MAYIN TARLASI 01.SIGARA 04.NEREYE KADAR 10.PERDELER (MIX)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 iki yabancı..(sebnemferah&teoman[signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? [Bu mesaj Swain tarafından 19 Ağustos 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ... [Bu mesaj Swain tarafından 19 Ağustos 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Şebnem ferah feat polad bülbüloğlu-Gel ey seher ( Dinlemyeni dövüolar.][signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yagmurlar,Babam Oğlum, İyi-Kötü, Çocukken Sahip Olduğum Rugan ayakkabılar, Perdeler, Sigara, Nefessiz kaldım, Artık kısa cümleler kuruyorum, Yeniden Doğup Gelsem, Fırtına, Vazgeçtim Dünyadan, Bırak Kadının Olayım ve daha bir sürüleri güzel şimdi aklıma gleenler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hepsi.. "bedenim sağlam bulunmuş yüreğim paramparça" mükemmel bir söz[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yardımlarınız için thanks...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 İlk albümü adam gibi gerisi yalan.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 son albümü de süper hatta hepsi süper bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Heee evet. Teoman'la ikisi bi furyadır gidiyorlar.. Kaygan delik emzirdiğim kot pantolon başka da vardı da Allahtan aklımdan silinmiş..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Valla ben arşivci bir adam değilim arşivimi en azından bilgisayarda tutmam bilgisayarda sadece güzelleri tutarım ama Şebnem Ferah ın 4 albümünü de tutuyorum şu an ve pişman değilim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Anlıyorum.. Ben kaldıramıyorum sadece..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 herkes yazmı$ en güzelleri ama bülent ortaçgil tribute'unden bi degirmenler $arkısı varki aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bütün şarkıları güzel valla :) ah keşke biraz da neşeli olsaymış şarkıları. o sesi sadece hüzünlü şarkılarda kullanıyor bayıyor bir süre sonra[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 fırtına/iyi-kötü[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: LvL_Sabo, 19 Ağustos 2004 13:20 tarihinde demiş ki: ohoo trilyar tane var 10.ARTIK KISA CUMLELER KURUYORUM 03.BUGUN 02.AY 08.YENIDEN DOGUP GELSEM 05.BIRAK KADININ OLAYIM 02.BABAM OGLUM 05.GOZLERIMIN ETRAFINDAKI CIZGILER 07.MAYIN TARLASI 01.SIGARA 04.NEREYE KADAR 10.PERDELER (MIX) trilyar değil trilyon:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bütün şarkıları güzeldir şebocuğumun :hrr:[signature][hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 20 Ağustos 2004 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bütün şarkıları güzel ama aralarında gözdelerimizde var... :P[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Korkarak Taşıyorsun u dinlememişsiniz herhalde bi dinneyin hele[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AshK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yaaa şebomun en iyi şarkısı ne demek yaa hepsi iidir onun. sen sadece dinle sırayla yeter. hemen anlarsın... euehue ama illla top 10 dersen sana yazarım. istersen sana ful albüm değirmenler kadınımıda yollarım.... ::şebo top10:: 1-aşk (ashK) 2-ay 3-oyunlar 4-bugün 5-sigara 6-mayın tarlası 7-yağmurlar 8-sil baştan 9-oyunun sonu 10-gel ey seher(albüm dışı onun yerine istersen - ben şarkımı söylerkeni koyabilirsin) iyi dinlemeler diim:)[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi www.SebnemFerah.biz Herşey Şebo İçin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ilk albümün tamamı süperdir. bence. sonrasındakileri biraz seçmece olması lazım. en kötü albümde ''artık kısa cümleler kuruyorum''.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar