Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Help Şebnem Ferah !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana Bir sürü Şebnem Ferah mp3 ü geldi en güzel şarkılarını yazarmısın direk onları dinliyim gözüme direk Durma - Vazgeçtim Dünyadan - Yağmurlar - SİGARA - AŞK gözüme çarptı başka hangileri dinlenmeli[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Hah şebnem ferah fan'ı ve hastası olarak soracağın tek kişi benim.
Öhöm Öhöm....
Yağmurlar,
Vazgeçtim Dünyadan,
Babam-Oğlum
Dünya
Kalbim
Deli kızım uyan
Sigara
Perdeler
Bide Sil baştan..
Sil baştann başlamak gerek bazenn.[signature][hline]Madcat..
Mesaj tarihi:
ohoo trilyar tane var

10.ARTIK KISA CUMLELER KURUYORUM
03.BUGUN
02.AY
08.YENIDEN DOGUP GELSEM
05.BIRAK KADININ OLAYIM
02.BABAM OGLUM
05.GOZLERIMIN ETRAFINDAKI CIZGILER
07.MAYIN TARLASI
01.SIGARA
04.NEREYE KADAR
10.PERDELER (MIX)[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
iki yabancı..(sebnemferah&teoman[signature][hline]Başkentli Pehlivan
Bu konuyada pati bastık. Başka?

[Bu mesaj Swain tarafından 19 Ağustos 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yagmurlar,Babam Oğlum, İyi-Kötü, Çocukken Sahip Olduğum Rugan ayakkabılar, Perdeler, Sigara, Nefessiz kaldım, Artık kısa cümleler kuruyorum, Yeniden Doğup Gelsem, Fırtına, Vazgeçtim Dünyadan, Bırak Kadının Olayım
ve daha bir sürüleri güzel şimdi aklıma gleenler bunlar
Mesaj tarihi:
hepsi..

"bedenim sağlam bulunmuş yüreğim paramparça"
mükemmel bir söz[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
Heee evet. Teoman'la ikisi bi furyadır gidiyorlar.. Kaygan delik emzirdiğim kot pantolon başka da vardı da Allahtan aklımdan silinmiş..[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
Valla ben arşivci bir adam değilim arşivimi en azından bilgisayarda tutmam bilgisayarda sadece güzelleri tutarım ama Şebnem Ferah ın 4 albümünü de tutuyorum şu an ve pişman değilim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 19 Ağustos 2004 13:20 tarihinde demiş ki:
ohoo trilyar tane var

10.ARTIK KISA CUMLELER KURUYORUM
03.BUGUN
02.AY
08.YENIDEN DOGUP GELSEM
05.BIRAK KADININ OLAYIM
02.BABAM OGLUM
05.GOZLERIMIN ETRAFINDAKI CIZGILER
07.MAYIN TARLASI
01.SIGARA
04.NEREYE KADAR
10.PERDELER (MIX)

trilyar değil trilyon:)[signature][hline]administrator error
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yaaa şebomun en iyi şarkısı ne demek yaa hepsi iidir onun. sen sadece dinle sırayla yeter. hemen anlarsın... euehue ama illla top 10 dersen sana yazarım. istersen sana ful albüm değirmenler kadınımıda yollarım....

::şebo top10::
1-aşk (ashK)
2-ay
3-oyunlar
4-bugün
5-sigara
6-mayın tarlası
7-yağmurlar
8-sil baştan
9-oyunun sonu
10-gel ey seher(albüm dışı onun yerine istersen - ben şarkımı söylerkeni koyabilirsin)

iyi dinlemeler diim:)[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi

www.SebnemFerah.biz

Herşey Şebo İçin.....
Mesaj tarihi:
ilk albümün tamamı süperdir. bence. sonrasındakileri biraz seçmece olması lazım. en kötü albümde ''artık kısa cümleler kuruyorum''.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
  • Yeni Oluştur...