Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 IPAD de Birkaç modifiye yapıp şuan LTE almayı başardım şuan hız 25mbit i geçmiyor... ve kimse 4g kullanmıyor benim merak ettiğim 1 nisanda mobil data ne olacak... herkes LTE açılcak herkes test edecek internet sıçacak net olarak... şuan 25mbit ise bomboşken ozaman hayatta yetmez... Test Location: Suadiye http://resim.patifile.com/2016/02/11/imageda0cb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Ne modifiye yapıp da servis alabildiğini anlamadım ama, 10 MHz dir, carrier agg. yoktur, zaten görebileceğin max 75 tir, uzaklaştıkça da düşer hızın normal olarak. Kaç kişinin kullandığının da bir önemi yok, o nodeb ye sağlanan backhaul u aşmadıkça herkese eşit verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Barlara bakarsak uzaktasın gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 ooo hacking. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Türkiye'de LTE yok mu zaten anlamadım ben. Gayet hızlıydı internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar