Jester Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hayır asıl trigger en kişilikli şarkı albümde. reroute to remain, system gibi şarkılar tarz değişiminin ürünü.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: HellHound, 09 Mayıs 2004 22:37 tarihinde demiş ki: Deamon'a su yolda hak veriorum, mesela bi Whoracle daha beklenmez In Flames'den ve beklenilmemeli zaten gruplar ayni seyi tekrar edip durmamali gelismeliler... Yalniz su da var In Flames'in son iki albumde ilerlemeyi sectigi yoldan hosnut degilim, bana hitap etmiyor malesef... ama elden de bisi gelmiyor tabii, ben Whoracle'imi buyuk zevkle dinlemeye devam ediyorum Cok hak werıorm bi jaster race de beklenemez artık In Flames den hatta son aLbümLerini dinledim we sok oldum yawash yawash InFlames ide boLe giderse rafa kaLdırıcaz...:([signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 1-Moonshield 2-Jotun 3-Embody the İnvisible 4-Stand Ablaze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bazen Man Made God inanılmaz geliyor, bazen normal. Ruh haliyle ilgili heralde.[signature][hline]Penthesilea My heart's a tart, your body's rent My body's broken, yours is spent...[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Behind Space[signature][hline] Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki: Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yuh cidden inanmıyorum In Flames'in en sevdiim şarkıları; Coerced Coexistence Minus Scorn ve Brush the Dust Away kimse bunlardan herhangi birini bile yazmamış.. Harbi inanamadım..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 valla in flamesin yapmış olduğu en güzel şey: acoustic medley onun dışında the jester race, moonshield, the jester's dance derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bence Only For The Weak ama tabe hepsini dinlemedim için tam bişey diyemiyorum..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 benim en kısa zamanda bir konuda tartışmanın adabını öğrenmem, eğer bir konuda tartışmak bana boş geliyorsa o konuya elleşmemem gerektiğini öğrenmem gerekiyor. [Bu mesaj Volfied tarafından 19 Ocak 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 colonyi al bastan sona koy ustune artifacts of the black rain ve only for the weak koy al iste en bomba sarkilar colony albumu beni metal dinlemeye baslatan album oldugundan ayri bi yeri var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 In Flames in kötü şarkısı olmaz ki. Bu nasıl bi thread :p[signature][hline]mörda för Seraphim ! Lethe Re'sin [Bu mesaj Lth tarafından 20 Ocak 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 O da dooru ama Reroute to Remain albümünü tek geçerim.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ben de reroute to remain'i pas geçerim[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 metaphor, metaphor, bi de metaphor. acoustic medley de hoş gayet. ps: brutal sucks :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 brutal sux diyen if dinlemesin pls. :p[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 rivers of crimson lead me now trial of fire FIIIIIREEEEEEAAAAAAAROARG in a place of fire ethereal left IN FLAMEEEESSRAOOAOG than +1[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Lunar strainden everlost part I ve II behin space subterranean dan stand ablaze everdying the jester race den moonshield jester race jester's dance december flower whoracle den dialogue with the stars Episode 666 colony den Zombie Inc. clayman den bullet ride rtr den Free Fall stye den borders and shading[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar