Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 ben sevindim allahsızlığa bi adım daha
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Ben de bilim teknik bolumune inatla allah kitap muhabbetinin sokulmasina, bilimsel gelismeleri takip eden insanlara "ne seviniyonuz lan? deli misiniz?" denilmesine anlam veremiyorum bi turlu. siz anlam veremeyince ariza cikiyo.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 oha bu dialogun tam tersini dun yasadim.. allah'in oldugu/olmadigi ile ilgili bilimsel bi kanit ortaya ciksa bisi degisecek mi saniyorsunuz hakikaten. sacma
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Konu allahin oldugu olmadigi, bilimsel olarak kanitlanip kanitlanmadigi degil, o muhabbeti buraya, alakali alakasiz her turlu konuya tasimaniz. Dinler ve yaratici -> Inanc. Inancin ya da gerekli gereksiz geyiginin bu bolumde yeri yok.
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 2 sene önce bir haber vardı diyanete ayrılan bütçe diğer bakanlıklara ayrılan bütçe etmiyordu. bu da bizim bilim ve irfan yuvasına vizyon,engin bilgi ve tecrübelerini aktaracak bilim insanımız ve yöneticimiz tübitak müdür yard. http://galeri8.uludagsozluk.com/410/mustafa-sancar_713818.png zaten aramızda 50 yıl vardı herhalde bir 50 yıl daha artar bu fark
Öne çıkan mesajlar