sQu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Arkadaşlar elimde bulunan Nikon D90 fotoğraf makinasını ve Nikkor 105mm f/2.8g micro lensi satmak istiyorum. Ürünün üzerinde 18-105mm lens bulunmaktadır. Birlikte yada ayrı ayrı satabilirim. Fotoğrafçılık ile pek bir bilgim yoktur, zamanında restoranda ürün fotoğrafları çekmek için almıştır, haliyle çok az kullanıldı. Hatta micro lens fikirsiz bir biçimde alındığından toplamda 2-3 kez kullanıldı. Fotoğraflarını en kısa sürede ekleyeceğim. Fiyat konusunda da fikirsiz olduğum için ederi nedir bilgilendirirseniz sevinirim. Benim internette yaptığım aramalara göre D90 ve 18-105 1500tl gibi bir fiyat ortalamasında fakat micro lens için pek fiyat bulamadım Extra: Ayrıca elimde Voit Z8 koşubandı bulunmaktadır. Çok temiz ve az kullanımıştır. İhtiyacı olan arkadaş varsa 500tl'ye satmak istiyorum Fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 abi koşu bandı ile makine ne alaka ona da yeni başlık aç ahahahha ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 fotoğraf makinesiyle ilgilenebilirim. akşama öm atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Koşu bandı gitti, fotoğraf makinesi ve mikro lens duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar