Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumlardaki acaiplik

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç günden beri aktif olan hiç bir konu yok ya açacak konu kalmadı yada insanlar başka forumlara gidiyor ne oluyor buraya lütfen aktif konular istiyoruz 4 günden beri lan party topicini görmekten fenalık geldi bana :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde?

-Bilmiyorum Nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

millet kesin dershane hızlandırmasına gidiyo ha...benimde bu hafta başlıcak offf bugün ektim ama yarın mecburen gitcem...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

fordcus tan günün anlam ve önemini belirten bir laf...elinoğlu yapıyo bea abi..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

bence öncelikle bi aktif düzenlediğimiz bişeyin yarışması olmalı :D

lan party düzenledik mesela...bi de bilgisayar oyunları turnuvası düzenliyelim vs..futbol takımları oluşuturup turnuva düzenliyelim :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hatta yazın rock festivallerine paticik ailesi olarak gidelim...bi kenara paticik kabilesi gibi çadırlarımızı kurdukmu tamamdır bu iş...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...