Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumlardaki acaiplik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kaç günden beri aktif olan hiç bir konu yok ya açacak konu kalmadı yada insanlar başka forumlara gidiyor ne oluyor buraya lütfen aktif konular istiyoruz 4 günden beri lan party topicini görmekten fenalık geldi bana :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde?

-Bilmiyorum Nerde?
Mesaj tarihi:
millet kesin dershane hızlandırmasına gidiyo ha...benimde bu hafta başlıcak offf bugün ektim ama yarın mecburen gitcem...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:
Son 24 Saat İçerinde Aktif Toplam 599 Konu Başlığı ve 6332 Mesaj Bulunmakta.

türkiyenin en popüler forumlarından selamlar. en kötü günümüz böyle olsun arkidişler.
Mesaj tarihi:
Yani ptck; Konu Dışı'ndan ibaret değildir. Konu Dışı'nın dışarsında bilmediğiniz kocaman bir dünya var arkadaşlar. Hehe.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mesaj tarihi:
fordcus tan günün anlam ve önemini belirten bir laf...elinoğlu yapıyo bea abi..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
bi de ben :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bence öncelikle bi aktif düzenlediğimiz bişeyin yarışması olmalı :D

lan party düzenledik mesela...bi de bilgisayar oyunları turnuvası düzenliyelim vs..futbol takımları oluşuturup turnuva düzenliyelim :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
oha mando'nun fikri beğendim. Olabilitesi var hani.
En azından kıçı kırık yonja.com'un t-shirtleri var bizim niye yok diye düşünüyorum ben.[signature][hline]fordfocus driver..[/i]
kalhiae
Mesaj tarihi:
hatta yazın rock festivallerine paticik ailesi olarak gidelim...bi kenara paticik kabilesi gibi çadırlarımızı kurdukmu tamamdır bu iş...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...