ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Bu gece sanırım. Fox Sport yayınlayacak Türkiye'de. http://www.safemanagement.net/wp-content/uploads/2015/02/SB50_Primary_Regional_fulldate_RGB-2.jpg Bu yılki müsabaka Denver Broncos ve Carolina Panthers takımları arasında California eyaletindeki Levi's Stadyumu'nda oynanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Peyton gider ayak bir yuzuk daha takıversin. Fox'ta spikerler turk olur heralde. Yok mu Amerikanyalı spikerlerden dinleyebilecegimiz bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 geçen sene türkçe yoktu sanırım. fox'un hiç türkçe yayınladığı programı yok. bu maça özel yaparlar mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Bi zamanlar TAFL'de oynayan oyuncu/koc karısımı bir kadroyla turkce yayın yapmıslardı diye hatırlıyorum ve korkunctu. Zaten pazar gecesi oldugu icin 2-3 senedir ilk ceyrekte uyuyakalıyorum bakalım bu sefer ne kadar izleyebilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 1 de başlayacakmış. yarın iş olmasa izlerdim de işte anasını satim olmuyor. hele superbowl hiç olmaz. sabah 5 gibi anca biter herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 patlatık bi link de izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 http://www.cbssports.com/nfl/superbowl/live/player?ttag=SB16_ed_cvr_hp_0207 zenmate'ten usa seçin beleş izleniyor. hd kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Basladık =) Go Peyton Go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ahmedinejad said: geçen sene türkçe yoktu sanırım. fox'un hiç türkçe yayınladığı programı yok. bu maça özel yaparlar mı bilmem. vardı geçen sene türkçe yayın 4 çeyrek boyunca brady yalamıştı spikerler sadece superbowl için 2 yorumcu koyuyodu fox bu sene tvden izlemedim geçen seneki facia dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar