Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Uydunet bağlantım var. Eski laptop ile oynarken bi sıkıntım yoktu ne zaman yeni makine aldım ve yerini değiştirdim sıkıntı yaşamaya başladım. İlk önce wireless adaptör aldım sürekli 2-3 saniyelik spikelar yiyordum böyle olmayacak dedim ethernet kablosu çektim ancak ilk zamanlarda sıkıntı yoktu şimdi 10 gündür gene aynı şey var. Ethernet driverlarını silip yeniden yükledim ama çözüm olmadı. Nedeni ne olabilir? Anakartta falan sıkıntı olabilir mi? Kablodan mı Modemden mi neden bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Windows 10 yükledikten sonra böyle oldu bu arada nette de biraz şikayet var gibi aynı problemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Windows 10'dan olacağını sanmıyorum. Uydunet'ten ekip çağır, evin içinde sinyal değerlerini falan kontrol etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar