Komodo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Kedim ilk olarak sol gözü kısık bakmaya başladı, ertesi gün sol gözü bulanıklaştı ve bu gözbebeği diğerine göre daha büyük durumda. Ne yapmak lazım şimdilik? Neden olur? Daha önce yaşamış olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Yarın veteriner açıksa götürücem de değilse p.tesine kalacak. Şimdilik yapabileceklerim için tavsiye alırsam iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 kesin vardır açık veteriner. direk götü derim. ilk linklerden biri çıkan: http://pets.thenest.com/feline-cat-behavior-changes-uneven-pupils-10582.html bu da muhtemel açık veterinerler: http://veteriner.co/istanbul-veteriner-klinikleri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Tesekkurler @sabonis Simdi veterinerden geldim, enfeksiyon var dedi. Antibiyotik yapti, yarin da yapacakmis. Birde goz damlasi verdi sabah aksam. Bakalim 4 gun sonra tekrar kontrole gidicem. Netten okuduguma gore goz tansiyonundan suphelenmistim bende aksam. Ondan heyecan yaptim. Ilk 24-72 saatte mudehale edilmezse goz gidebilir falan yaziyodu. Neyseki goz tansiyonundan suphelenmedi vet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 cabuk tedavi edilen brisey neyseki, bizimkindede vardi. kedi goz sorunu diyince atladim bide cunki dun gozumu cirmaladi bole vicir karakteri gibi geziyorum tek gozun alti ustu cizik boylamasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 :))) Benimki bereket surata çalışmıyor. Derdi elim ve kolumla :) Tırnaklarını da kesmek istemiyorum hayvanın tabiatını bozmamak için. O yüzden böyle devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar