Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Malatyaspor


uncla

Öne çıkan mesajlar

uncla ya katılıyorum...oğuz çok deneyimsizdi rıza ise kaç senedir süper lig de başarılı....
maça gelince malatya yunus,atilla ve ayman ı sattı yerlerine saidou ve bolici aldılar ama bence eskisi kadar etkili değiller bunuda trabzonla yaptıkları kupa maçında gördük....
bjk nin sağı solu belli olmaz...bence zor maç iki taraf içinde...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla bugun yensek de yenilsek de aynı olacak çünkü yenilsek normal beşiktaşı görürürüz yenersek de sadece bir yanılsama olur bu... beşiktaşın mevcut yönetimi son aldığı kararlarla gözümden çok düştü o yüzden alayına isyandayım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

malatyaspor ilk yarıda beşiktaş karşısında etkili bir futbol oynadı.özellikle ibrahim üzülmez'in kanadından çok iyi bindirmeler yaptılar gerçekten.göze hoş gelen pas yüzdesi yüksek bir futbol oynadılar yine.beşiktaş'ın bana göre 43. dakikada bir penaltısı verilmedi carew'in düşürüldüğü pozisyonda.orta saha üstünlüğü ilk yarının genelinde malatya'da oldu.rıza'nın ikinci yarıda orta saha için bir formül üretmesi lazım kesinlikle.

ilk yarı 0-0 bitti.

[Bu mesaj -Apex- tarafından 29 Ocak 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kim attı gölü ?[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci yarının ilk 10 dakikası ahmet yıldırım'ın girmesiyle biraz değişti beşiktaş ancak ondan sonraki bölümde yine sıkıntı yaşanmaya başlandı.ramazan iyi günündeydi bugün.beşiktaş'ın gol pozisyonu olmadığı maçta beşiktaş 1-0 galip geldi şansının yardımıyla.ancak daha rıza'nın ilk maçı olduğundan çok birşey beklememek lazım takımdan.kısacası malatya'ya yazık oldu kanımca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gördük ki del bosqueyle takıma yeni gelmiş 2 idmana çıkmış bir hoca aynı. hatta rıza bosquenin yapamadığı oyuncu değişikliklerini de yaptı.

kısacası bosque hiçbirşey vermemiş bu takıma. birdaha gördük. eminim bugün takımın başında rıza olmasaydı değişiklikler hariç yine bosquenin oynattığı kadar oynardı takım.

rızanın şimdilik verdiği şey ronaldo. helal olsun be süperdin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...