lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu konunun daha önce açıldığını tahmin ediyorum.. ama genede soruyorum.. herkesin hoşuna giden çalmaktan hazz duyduğu bi şarkı solosu vardır.. sizinkileri yazarsanız sevinirim 4 5 gündür full sola kaıyorum kamp a girdim .. hızım orta düzeylerde npta bilgim olmadığı için size kaçlık hızla çaldığımı söyleyemiycem ama şöyle diyeyim 108 metronomda tik takların arasında 7 nota yı rahatlıkla basabiliyorum daha hızlıda çalabilirim ama daha hızlanma çalışmalarına geçmedim.. evet benim çalış hızıma uygun misal black sabbath nib veyahut people are strange deki gibi bildiğiniz basit ama zevkli çalınası sololar varmı.. tavsiye edin.. blues veyahut eskilerden olması tercihimdir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 paul gilbert , steve vai , andy timmons - all day all night ibanezin 90. yıl kutlamalarında çaldıkları şarkı gayet basit rifflerden oluşuyo, üstüne doğaçlama atarsın tadından yenmez.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 liquid tension experiment - paradigm shift çal sonrası kolay :) ben bunu çalıyom valla fazlasıylada haz alıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ya solo değilde bi giriş var benim yeni bulduğum çok güzel. Hammerfall - Always will be[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bi akustik gitar calan arkadasini yanina alip opeth - ending credits deneyebilirsiniz. solo olmasa da cok zevk verecegi kesin, zor da degil zaten. :)[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: anil_selam, 28 Ocak 2005 17:06 tarihinde demiş ki: liquid tension experiment - paradigm shift çal sonrası kolay :) ben bunu çalıyom valla fazlasıylada haz alıyorum :d harbiden zevkli gözüküyo çok karmaşık ta değil..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 D.T Peruvian skies 3:45 de başlayan solo (live versiyonunda 4:25 ve burda daha mükemmel çalmışım) Erotomania 5:08 Acid rain (tüm =)) B.G Gandalf's Rebirth (baştan sona solo zaten) Symphony X Sea of lies 2:20 Fallen 3:24 Arch Enemy we will rise 2:05 Eagle Eye Cherry Save Tonight 2:55 en çok sevdiklerim bunlar =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 28 Ocak 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mr. Crowley diye bi şarkı var , aşmış sololar mevcut...Bi bakıver derim...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 moonspell'in mr. crowley'sini diyorsan, evet suferdir, o da eklenmeli listeye.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Şarkıyı Ozzy Osbourne söylüyodu , pek Moonspell'le alakalı değil sanırım (: edik : Moonspell coverlamış yeni gördüm...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux [Bu mesaj HymnOfChuck tarafından 28 Ocak 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Guns'n Roses - November Rain Nightwish Nemo soloları güzeldir zorda değiller[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hehe satriani, petrucci, malmsteen sololari sufer de her baba yigidin harci degil ya. :) yoksa malmsteen - blackstar derim yani, 5:07 dklik solo ziyafeti. :)[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Randy Rhoads'un solalarına bak Crazy Train I don't know Mr. Crowley Paranoid Flying High Again Bir de Iron Maiden - Afraid To Shoot Strangers'a bayılırım ben. Randy Rhoadslar gibi zor değildir ama onlar kadar güzeldir.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 black sabbath - paranoid gnr - nowember rain gnr - sweet child o mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ironman var bide[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 dt-fatal tragedy bunu çaln varsa beni çağırsın ben beceremedim bi türlü[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 am pentatonik gamına bak ordan bir sürü solo çıkıyo biraz üstünde oynarsan blues sololarına çeviriosun çok haz alıyorum ben onları çalarken.. 108 metronomda 7 nota sığdırmak demek 108de 16lık üçleme demek ama sol el hareket ederken daha zor olabilir yani tremelo gibi olmayabilir..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 jethro tull - bouree her türlü enstürmana uyarlanabilir ama tabiki flütle baska[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Blues tarzında Stevie Ray Vaughan - Mary had a little lamb ' i tek gecerim muthiş solo muthiş parca. Metal istiyosan Metallica - Fade 2 Black , My friend of misery. Megadeth - Youthanasia Iron Maiden - the trooper Pantera - Paranoid in soloları da guseldir. Not : 108 metronomda istersen saniyede 20 nota cal, onemli olan dogru calmak ve caldıktan sonra gitarı bırakıp tekrar eline aldıgında aynı şekilde calabılmek.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Gilean, 28 Ocak 2005 19:38 tarihinde demiş ki: dt-fatal tragedy bunu çaln varsa beni çağırsın ben beceremedim bi türlü ahah adam haz alıncak gusel ve BASİT sololardan bahsedio , senin soyledigin olaya bak :) p.s: super solodur, calmak icin saglam bi klavyeci arkadaşa ve saglam bir teknik kapasiteye sahip olmak lazımdır.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 led zeppelin - since i've been loving you. ezberleyin, bi barda çalın, sesin ulaşabildiği tüm hatun varlıklar sizindir :D :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 death - zero tolerance da iyidir.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 okuma yazmanız yok mu ? said: darkwingduck, 28 Ocak 2005 16:07 tarihinde demiş ki: basit ama zevkli çalınası sololar varmı.. tavsiye edin.. blues veyahut eskilerden olması tercihimdir demiş adam siz artislik yarışına çevirmişsiniz yok paradigm shift çalıyorum yok erotomania falan filan.. paul gilbert - streetlights bu şarkıyı bulabilirsen bunada çalışabilirsin gayet leziz bi şarkı.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 herkese eyvalla.. since i ve been loving you nun solosu gayet iyiymiş aklıma gelmemişti....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Siamon, 28 Ocak 2005 20:02 tarihinde demiş ki: am pentatonik gamına bak ordan bir sürü solo çıkıyo biraz üstünde oynarsan blues sololarına çeviriosun çok haz alıyorum ben onları çalarken.. 108 metronomda 7 nota sığdırmak demek 108de 16lık üçleme demek ama sol el hareket ederken daha zor olabilir yani tremelo gibi olmayabilir.. sol elin hareketinden kast ettiğin ne? üst tellere iniş çıkışlar fananmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar