Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

halı saha topicleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu maç ayarlama topiclerini spor/genel kısmında halletsek daha iyi olur gibime geliyor. sadece fikrimi belirteyim dedim.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Mesaj tarihi:
Futbol oynuyorsak futbol kismina acilmasinda ne gibi zarar var.Gereksiz bir baslik gibi.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
burada nasılsa hep konuşulan topicler oluyo
spor genel çok sessiz
pepeleksel ve paticiksel atlernative halı saha maçları topicleri oraya bi heyecan getirebilir...[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
aslında o da doğru...maksat spor-genel bölümüne konu açılsın ilgi olsun...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
ya bunlar ne gereksiz şeyler emlek piyasasımı canlandırıosnz oraya topic açsak orası canlanır ee canlansa noolcak??[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Mesaj tarihi:
futbol konuşulan topic burası. ama maç toikleri içinde futbol konuşulmuyor. benim kastım oydu.

futbol bölümüne daha bir düzel gelir , içinde futbol haberleri/yorumları olur diye düşündüm sadece.[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Mesaj tarihi:
said:
crimS0n, 30 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
ya bunlar ne gereksiz şeyler emlek piyasasımı canlandırıosnz oraya topic açsak orası canlanır ee canlansa noolcak??

ne demek canlansa nolcak?
bölümlerin canlı kalması gerekir bence
yoksa bir süre sonra haberin bile olmadan o bölüm silinecek vs.[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

• Yeni Oluştur...