Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turist Dalamar Stormwindte [Bol Resimli]

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Dün gece 4-5 sularıydı. Can sıkıntısından ne yapalım dedik ve Stormwindteki Kamil amcanın elini öpelim dedik. Ve serüven başladı:

İlk başta goldshire a uğradık. Birkaç cesur çıktı ama çıktığı gibi öldü =)

Ve Stormwinde gidiyoruz

Ve ilk duvarı aştık.

Ve şehre girmiştik :D

Ve şehir artık bizimdi

Turistim sonuçta. Sultanahmette poz veren turistler misali poz verdim

Bir poz daha

Bu stormwindin sularında koşmakta ayrı bir zevk. E tabi paladin amcamlar kutsamış..

2 onurlu paladin , benim gibi bir kımıl zararlısını yoketmeye kalkıyor ama yapamıyor =)

Stormwindteki korumalarla kanka oldum. Hatta benle bir fotoğraf bile çektiler

Ve metroyu bekliyoruz... Yarınki macera: Ironforgeta Cüce Kamuran abiyle eşraf vakti

[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Hellnar - Orc Shaman

Sosyal ağlarda paylaş

ewt muthis. hikayelerinin devamını beklicem :D[signature][hline]It is white. - George W. Bush,
when asked what the White House was like by a student in East London
------------------------
Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry
------------------------
Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly
------------------------
There are only 10 types of people in the world:
Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous

Sosyal ağlarda paylaş

Helal valla su kanallarından iyi girmişsiniz ortama :D . Guardlardanda iyi kaçmışsınız yani helal olsun . Yanlız ıronforgeda ne yaptınız cidden merak ettim çok skat mekan bir horde oyuncusu için malum bin tane guard var saklanacak çok fazla yerde yok ortamda dolanan bin tane oyuncuda cabası :D .
Baya merak ettim ama at şu ssleride görelim :D .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...