Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Dün gece 4-5 sularıydı. Can sıkıntısından ne yapalım dedik ve Stormwindteki Kamil amcanın elini öpelim dedik. Ve serüven başladı: İlk başta goldshire a uğradık. Birkaç cesur çıktı ama çıktığı gibi öldü =) Ve Stormwinde gidiyoruz Ve ilk duvarı aştık. Ve şehre girmiştik :D Ve şehir artık bizimdi Turistim sonuçta. Sultanahmette poz veren turistler misali poz verdim Bir poz daha Bu stormwindin sularında koşmakta ayrı bir zevk. E tabi paladin amcamlar kutsamış.. 2 onurlu paladin , benim gibi bir kımıl zararlısını yoketmeye kalkıyor ama yapamıyor =) Stormwindteki korumalarla kanka oldum. Hatta benle bir fotoğraf bile çektiler Ve metroyu bekliyoruz... Yarınki macera: Ironforgeta Cüce Kamuran abiyle eşraf vakti[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b][b]Hellnar - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Herif sarsmış ama iyi macera olmus ama darısı basımıza[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 haha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Güzel.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Heheh çok güzel eline sağlık :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 4. resimde şu guard'ın hp'sini gösterme işini yapan addon'nun ismi nedir? [Bu mesaj Mosquito tarafından 30 Ocak 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ewt muthis. hikayelerinin devamını beklicem :D[signature][hline]It is white. - George W. Bush, when asked what the White House was like by a student in East London ------------------------ Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry ------------------------ Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly ------------------------ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Çok güzel olmuş. Peki siteye ss nasıl koyuluyor beyler.. sitenin upload u yok sanırım link yazmak gerekiyor..? dimi[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Helal valla su kanallarından iyi girmişsiniz ortama :D . Guardlardanda iyi kaçmışsınız yani helal olsun . Yanlız ıronforgeda ne yaptınız cidden merak ettim çok skat mekan bir horde oyuncusu için malum bin tane guard var saklanacak çok fazla yerde yok ortamda dolanan bin tane oyuncuda cabası :D . Baya merak ettim ama at şu ssleride görelim :D .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar