Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 almana bırak kendini onların standart maaşları vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 satın alma gücü paritesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 cicibeybe said: Benzer konu açacaktım ben de Seele bana da cevap ver. Hollandadayım ben biliyorsun. İngilizcem iyi aslında İngiltere'yi de düşünebilirim. Müfettiştim 4 sene Türkiye'de 120k flndı sanırım mayış Ne isteyeyim :P vereyim sana bebegim cevap. Almanya/Hollanda maaslari asagi yukari ayni (Hollanda biraz daha fazla olabilir).Müfettiş cok genis bir kavram. Mezun oldugun bölüm? master? ustalastigin bir konu? bunlar etkiler. 4 Sene is deneyimi bir arti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 said: You would need around 3,089.98€ (9,972.64TL) in Berlin to maintain the same standard of life that you can have with 7,100.00TL in Istanbul (assuming you rent in both cities). This calculation uses our Consumer Prices Including Rent Index to compare cost of living. This assumes net earnings (after income tax). http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Germany&country2=Turkey&city1=Berlin&city2=Istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 numbeo'da kıyas yapılabildiğini bilmiyodum ya iyi oldu bu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Sacros said: satın alma gücü paritesi 2 sayfada bir tane işe yarar bilgi var. Tebriks. Bununla çevireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar