Crossius Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Beyler su UO aleminde bi server kuralim dedik yada kendimiz lan dan oynamak icin yapalim dedik. Ama aradigimi bulamiyorum. Sizin siteniz yardimlasma acisindan cok ii ama suda var yetersiz mesela aradigimiz scp yada diger baska seyler yok eksik Mesela ben haftalardim hazir world ariorum bulamadim hazir server ariorum bulamadim hazir hazir hazir yatma dediler ama sadece bilmedigim icin bende hazir dedim bu konuda yardim alabilecegim tam anlami ile kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hazır world bilmiyorum arkadaşlar yazar birazdan ama hazır scp istiyosan www.paticik.com/scripts burdan zebula ocak isimli scpyi kur ama yinede söliyeyim bunları sadece eğlenmek için kullan eğer birgün server açmaya kalkarsan asla nbl scpleriyle server açma..[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar