Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 abi icq ya baksan bi urza[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Led Zepplin off çok severim sağol UrZa[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ya Urza süpersinde arada zart zurt ses gidiyo[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bir önceki şarkı THPS 2 soundtrackinde var mıydı?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 başarılı[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya şu anki dj benim doğumgünümü kutlayabilirmi:)[hline]Experience My Dead Side
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 puahahahhaa o sesler ne ya kopekmi o sesleri cikaran HAHAHh[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 UrZa san1r1m Senin ki bitti biticek :) EvaneScence - Eternal Linkin Park - in The end Linkin Park - And One Deep Purple- Soldier Of Fortune Calabilir mi biri ;) Thnx much[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ahauaha benim saatim bu arada istek parçası çalınıyor istekleri buradan isteyin : -Buradan listeye bakabilirsiniz- [hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Urzayada saat wrin editörLer :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 saat verin la urzaya yazik cocuga:) harbi hea guseldi caldiklarin ama o ses problemleride olmasa[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Listeye bak mumi icq dan iste[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 urzaya saat werin.[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bad Religion - American Jesus Final Fantasy - I Close My Eyes (Techno Trance Remix) Dream Theater - The Mirror.mp3 Dream Theater - The Silent Man.mp3 Dream Theater - Voices.mp3 Nightwish - Feel For You Praw :p al listeni[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Prawler, 09 June 2003 20:04 tarihinde demiş ki: ahauaha benim saatim bu arada istek parçası çalınıyor istekleri buradan isteyin : -Buradan listeye bakabilirsiniz- [hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] AHMET KAYA-BASIM BELADA.mp3 aha bunu istiyom ($aka $aka sakIn çaLma sewmem böyLe $arkILar :D)[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... [Bu mesaj Joe tarafından 09 June 2003 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yeni turku-maskeli balo isteruuk coldwinde[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 09 June 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 istek yaparken 1 tane seçelim ve kime gideceğini de söyleyelim lütfen[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Nightwish - Feel For You Mumi den "Bir Deli Güzel"e ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 track04 ü istiyorum Praw[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
CreepHead Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 BRavo urza! eksen için torpil yapitiricam sana..
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Duman - Oje Bunu harbi istiyom yanLIz :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Güzeldi UrZa merak etme :) Ben Begendim Acikcasi... Hemde Cok..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Süper Sesame Street :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 istekler gelmeye devam ediyor[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 benım yayın guzelmıydı bare?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 09 June 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar