Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ups alıcam öneri?

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
özellikle bu kötü hava koşularında yaşanan voltaj değişimleri ve pc nin bunların neticesinde sürekli restart atması fenalık getirdi
işin en kötü kısmı o an yaptıgınız çalışmaların çat diye silinmesi, paranoya başladı paso save alıyorum şuan

şimdi

asus t10 kasa, amd 1800 cpu falan
17" samsung ekran var, ayrıyetten
cable modem +tv+müzik seti

elektrik gidince sorun değil sırf pc calıscak sekilde diğerlerini kaparımda bunların hepsini idare edicek sağlam bi ups lazım
kullananlar var ise veya almayı düşünenler bildiklerinizi yazarmısınız?[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
King Of Chaos Ordum

• Admin
Mesaj tarihi:
elektrik gidince zaten pc upsin kapasitesine göre 10-15 dakka veya çok sağlam bişi alırsan 20-25 dakka falan dayanır
asıl önemli konu arada voltaj değişiyor cpu ya bişi olmasın diye restart atıyor pc ozamanlarda,
cable modeme bişi olmuyor
bu durumları engellemesi için bi ups şart en başta[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
King Of Chaos Ordum

Mesaj tarihi:
böle durumlar için sağlam bişeye gerek yok
Beni en sinir eden şey Kazaa nın böyle durumlarda büyük dosyaları silmesi.. Neden anlamıyorum ama uçuyo Filmler.. En aşşa 10 tane falan film gitti
Monsters Inc'yi 4. kez çekmeye çalışıyorum şu an ilkinde 500mb'de diğer üçünde de 300 mb civarlarında uçtu dosyalar
ama Mp3 Dosyalarına bişi olmuyo[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem
Mesaj tarihi:
şimdi televizyon ve müzik setini bilmemde diğerleri için 0.5 kwa bile alsan seni en az bir saat götürmesi lazım. Yanlış hatırlamıyorsam 2 bilgisayar için 0.35 kwa gerekir diye hesaplanıyordu 15-20 dakika götürmeye. Daha ayrıntılı bilgi istersen bayramdan sonraki pazartesiyi beklemen gerek çünkü bütün bilgilerin iş yerimde, orada oturup bir ara bütün bilgisayarları merkezi ups'e bağlamıştık ve bunun için hesaplarını filan yapmıştık.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Mesaj tarihi:
Ben de daha dun almistim pcm line interactive ups, elektrik geldi gitti ram ve power supply yanmisti da. Alicaksan Auto voltage regulation ozelligi olsun.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 10 Şubat 2003 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
watt la alakası yok kapasitenin:P
va(volt-amper) önemli. şimdi bi 600 var bi 1000va lık var
600 olan 70 dolara geliyo 1k lık olan 100 dolara geliyo

cihazın çalışması için önemli watt, mesela 300wattlık bir kasaya 200 wat güç sağlayan bir ups baglarsan olmaz, volt amper ise kapasite oluyor.

Bildiginiz sağlam marka varmı acaba? veya şunu alma dediginiz bi marka?[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin
allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin.
pcne virüs bulaşmasın :)

Mesaj tarihi:
said:
GeeM, 08 Şubat 2003 01:13 tarihinde demiş ki:
böle durumlar için sağlam bişeye gerek yok
Beni en sinir eden şey Kazaa nın böyle durumlarda büyük dosyaları silmesi.. Neden anlamıyorum ama uçuyo Filmler.. En aşşa 10 tane falan film gitti
Monsters Inc'yi 4. kez çekmeye çalışıyorum şu an ilkinde 500mb'de diğer üçünde de 300 mb civarlarında uçtu dosyalar
ama Mp3 Dosyalarına bişi olmuyo[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem

700mb ın 500 undeydim bgn :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
UrZa, 11 Şubat 2003 20:25 tarihinde demiş ki:
usb atom enejisiyle çalışmıyor heralde:)
neyse sana tavsiyem BELKIN SURGEMASTER
Aha buradan bakabilirsin[hline]emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me.

abi ups arıyos:P
usb ye yollamışın beni[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
  • Yeni Oluştur...