Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çeksene Elini Remix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu elinde bulunan varmı cok acil lazım da. Topic var dedi Penthesilea ama bulamadım ne yazıkki. hani sözleri
ceksene elini cek cek cek s... git. olan. rock tarzı olan yani.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05
Mesaj tarihi:
pin up die arat ama ordaki link yalan oldu punkerland o şarkıyı kaldırdı listeden aratırsan sağdan soldan programlardan falan belki çıkar ama okadar kasmanın gereği de yoq pek başarılı bişi deil[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
Remix değil abi o. Pin up diye bi kız grubunun coverı.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mesaj tarihi:
hmm senin için bayağı bi araştırdım ama bulamadım. paticik aramadan bi sonuç ıkıyo oaradan çıkan siteden ve google dan yaptığım aramalarda bayağı bir sonuç çıktı (mesela basçısı bizim okuldanmış :P) ama mp3'ü indiricek yer bulamadım. bence sende google'dan biraz didikle..[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
Cover abi, remix değil.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
o cover ı bulmak için google arama motorundan bulabilirsin...direk karşına çıkar merak etme...pin-up yaz türkçe sayfa araması yap...olmadı garaj.org dan bulabilirsin...(yannış hatırlamıosam bi dene)
Mesaj tarihi:
pin up ii iş çıkarmışlar bence. solistleri antalyalı. arada bir çıkıyolar barlarda ist. ben izleyemeidm ama izleyenler ii dediler. onların yalancısıyım :P[signature][hline]Türkiye' nin En Genç Şebnem Ferah Fan Sitesi

www.SebnemFerah.biz

Herşey Şebo İçin.....
  • Yeni Oluştur...