moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 yanıma bilgisayar almamıştım, istanbulda da işimin uzun süreceği tuttu.telefon da kafayı yedi kimseyle iletişim kuramıtorum. bugün dahil olmak üzere 3 gün laptopa ihtiyacım var. 150-200tl ateşlerim, teslimi galata kulesi yakınında yaparız buradan ayrılamıyoeum simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 barbaros bulvarından da teslim alabilirim beşiktaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 ekranın yarısı bozuk netbookum var 100 tlye satarım direk. pc 4 dkda açılıyor chrome 2 dkda açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Bi sifir fazla olmus galba sfsdddd adama yardim etsenize ben ankaradayim para mi istenir sunun icin nerde pati ruhu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 böyle adamları kaçırmayın millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 apple var ama 300 den aşşa asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 300e gider ikinci el laptop alırım zaten. ben sizin de işiniz görülsün dedim, yoksa bi dürüm veririm de diyebilirdim community feeling ayağına. hadi beyler up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 gel verem ne zamana lazım, msi makine işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 tamamdır razz ile hallettik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar