Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik kilitli iphone 4s (ipod niyetine)


vulga

Öne çıkan mesajlar

ikinci eldir. bizim birader abd'de almis, kullanmisti ama tr'de hic kullanamadi alirken bakmamis kilitli mi degil mi diye zaten orada kullanmak icin almisti.

becerebilen varsa actirsin kullansin olmadi ipod touch gibi kullanabilir.

model: iphone 4s locked
renk: siyah
hafiza: 16 gb
kozmetik: 8/10 (ufak tefek cizikleri var buyuk bir kusuru yok telefonun)
teslimat: kargo veya isteyene istanbul avrupa yakasi elden teslim
aksesuar: sarj aleti + seffaf kap ile gonderilecek kulaklik, kutu yok
fiyat: 250 tl

satilmazsa donanimhabere koyacagim. isin dalaverelerini falan bilmedigimden burada satilmasi daha cok isime gelir dh oluculerince dolandirilmayalim bir de.

daha once satis yapmadim o yuzden foto vs amator gelebilir. farkli acilardan isteyen varsa soylesin yine ceker koyarim. disaridan cekimler iphone5 ile yapildi ekran goruntuleri aletin kendisiyle alindi. bataryada falan sikinti yok bir sure ben ipod olarak kullandim test etme imkanim oldu. sarji normal gidiyor yani bataryasi patlak falan degil. isteyen olursa sarji %5'e indiginde ekran goruntusu alir koyarim pil kullanimini (su an %83'te)

telefona yeni format atilmisti 18 tane falan ben uygulama indirdim uygulamalari silip oyle gonderirim. veya alici isterse ucretli olan 2-3 uygulama var (oplayer, gta vice city, memory & disk scanner pro) onlari birakirim icinde. su apple kimligini degistirme olayini tam bilmiyorum. eger satilirsa kendi kimligimden cikis yapabiliyor muyum illa bir kimlikle login olmak gerekiyor mu onu da cozmemiz gerek.

gorseller
https://imgur.com/a/w5DIO
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...