Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Godady ve Seo

eregorn

Öne çıkan mesajlar

Godady den domain aldım, site yapımı hakkında bir şey bilmediğim için web site builder kullandım. Şimdi ise SEO yapmak istiyorum ama godady 300tl civarında bir para istiyor. Kullanan kişilere sorduktan sonra anladım ki o para buraya verilmez. Ama benimde bir an önce seo yapmam lazım. Neyi kullanarak nasıl yaparım bir yardım edin şu arkadaşınıza
Sosyal ağlarda paylaş

Onların hepsine baktım. Nedir ne değildir gibi bütün soruların cevapları var. Sıkıntı şu, Benim kullandığım program yüzünden ben manuel olarak seo yapamıyorum. Yada yapma yolunu bulamadım. Bunun için yardımcı olcak biri yok mu diyerekten geldim buraya. Başka bir yolu var mı? Aracı bir site kullanabilir miyim? Site html ama kodlarına ulaşamadığımız için değiştiremeyip xml yapamıyoruz. Buda kimi yerlerde zora sokuyor. Ben zaten kod bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

lol işte sen tam olarak anlamamışsın seo u tool arayip duruyorsun ...

ney kullanacağını nasıl yapacağını bilmeden seoyu bilmeden o toolar işine yaramaz otomatik yapan bi sistemlerde botlar ki seo denilen şey Gerçek anlamda en azından her ay uğraşman gereken bişi ? Gerçekten buna uğraşmak istiyormusun ?

Bi seo ile uğraşan firmalara bak bence fiyatlarına ondan sonra oo godady çok para istio de....
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

lol işte sen tam olarak anlamamışsın seo u tool arayip duruyorsun ...

ney kullanacağını nasıl yapacağını bilmeden seoyu bilmeden o toolar işine yaramaz otomatik yapan bi sistemlerde botlar ki seo denilen şey

Dark_souls'un bu sözü için dedim onu ben. "url yi yazinca siteni analiz edip su su optimizasyonlari yap diyen guzel toollar var"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...