eregorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Godady den domain aldım, site yapımı hakkında bir şey bilmediğim için web site builder kullandım. Şimdi ise SEO yapmak istiyorum ama godady 300tl civarında bir para istiyor. Kullanan kişilere sorduktan sonra anladım ki o para buraya verilmez. Ama benimde bir an önce seo yapmam lazım. Neyi kullanarak nasıl yaparım bir yardım edin şu arkadaşınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ac oku seo nedir..ne ise yarar..nasil yapilir..milyon tane kaynak var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Onların hepsine baktım. Nedir ne değildir gibi bütün soruların cevapları var. Sıkıntı şu, Benim kullandığım program yüzünden ben manuel olarak seo yapamıyorum. Yada yapma yolunu bulamadım. Bunun için yardımcı olcak biri yok mu diyerekten geldim buraya. Başka bir yolu var mı? Aracı bir site kullanabilir miyim? Site html ama kodlarına ulaşamadığımız için değiştiremeyip xml yapamıyoruz. Buda kimi yerlerde zora sokuyor. Ben zaten kod bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 kodlarina ulasamadigin site mi? senin degildir ki o zaman site.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 o anlamda söylemedim. kullandığım program belli düzenekler üzerinde oynama yapmama izin veriyor. Kod değişikliği yapmama izin vermiyor. Bildiğin tut sürükle mantığı ile yapılan sitelerden oluyor Örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 seo senin neyine ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 İş için gerekli olmasaydı beraber güler eğlenirdik. Hatta konuyu buraya açmazdım. Ama işte iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 hakk-nda.html Sunun gibi linkleri duzelterek baslayabilirsin , url yi yazinca siteni analiz edip su su optimizasyonlari yap diyen guzel toollar var , bodoslama girismek yerine boyle birsey kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Teşekkürler. Hemen düzeltiyorum onları. bu arada tool için link var mı? varsa gönderebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 lol işte sen tam olarak anlamamışsın seo u tool arayip duruyorsun ... ney kullanacağını nasıl yapacağını bilmeden seoyu bilmeden o toolar işine yaramaz otomatik yapan bi sistemlerde botlar ki seo denilen şey Gerçek anlamda en azından her ay uğraşman gereken bişi ? Gerçekten buna uğraşmak istiyormusun ? Bi seo ile uğraşan firmalara bak bence fiyatlarına ondan sonra oo godady çok para istio de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 şuda şurada dursun. bazılar güzel ve basit baya tam for dummies için. ama sistem oynamana izin vermiyor ne demek ya? Biryerden mutlaka etki edebiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Editor said: lol işte sen tam olarak anlamamışsın seo u tool arayip duruyorsun ... ney kullanacağını nasıl yapacağını bilmeden seoyu bilmeden o toolar işine yaramaz otomatik yapan bi sistemlerde botlar ki seo denilen şey Dark_souls'un bu sözü için dedim onu ben. "url yi yazinca siteni analiz edip su su optimizasyonlari yap diyen guzel toollar var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar