pscoman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ya bu nebula scriptlerinde stat cap 225 ve skill cap 700 ya onlair nasil deistirebiliriyoruz nerden acaba yaridmci olurmusunuyz lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bahsettigin sey sadece nebula scriptleri ile ilgili birsey degil, onlari duzeltmen icin sphere tables'i acip [skillclass 0] 'i incelemen lazim.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pscoman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 skilleri buldumda stat i bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 orada var iste yahu.. [skillclass 0] defname class_undeclared name undeclared statsum 225 skillsum 700.0 str 100 int 100 dex 100[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRoLch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 böyle gereksiz gereksiz msg atacaklarına açıpta bütün file'lara search etseler 225 ve stat kelimelerini %90 bulurlar..[signature][hline]You kill me with a single world. When angels fuck and devils kiss.. ------ Jack of Jill - Angel's Fuck Mail | Icq | Alemin en kral sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar