Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barış Manço

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hakkatten onun gibisi gelmez..bende onun şarkılarıyla büyüdüm..seni sevgiyle anıyoruz barış abi...[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Mesaj tarihi:
ariyoruz yaaaa baris abimizi...allah gani gani rahmet eylesin...
:(:(:(:(:( sarkilarini hala dinliyorum yani....ve hep o aklima geliyo...çok erken gitti yani..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
arıyoruz tabiki ama bide seye cok uzuluyorum ben. bence ailesi onun mirasina yani biraktiklarina ihanet etti. kemikleri sizliyodur baris abimizin.:([signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar gerçekten çok erken kaybettik Barış abimizi.:(:(:(:(:(:(:(:(:(
bu arada Dream tv de Barış Manço weekend var bence herkesin izlemesi lazım....
:(:([signature][hline]James HETFIELD...
Mesaj tarihi:
dream tv deki programını izliyodum...özledim bea...küçükken çok severdimki hala seviyorum...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Bugun Dislerimi Fırcalıyorsam Onun Sayesinde :)

Saygıyla Anıyorum Ve Mirası Olan Evninde Bosaltılmıs Olmasına Uzuluyorum :([signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Mesaj tarihi:
bi 10 yıl daa yaşasaydı ya Türk müziği çok şey kazanırdı
ailesi sırf onun mirasına deil ki anısına vs hiçbişeyine sahip çıkamadılar..[signature][hline]aşk böceği
la petite ezique

• Yeni Oluştur...