BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 KFC patates püresini kaldırdı ya. O başarılıydı yan ürün olarak. Burger King yine bir derece fakat McDonalds'larda iç denetim sıfır sanırım, geçen İzmir Forum'da bigmac söyledim, buz gibi, sıcak değil anlamında demiyorum peyniri cidden yeni dolaptan çıkmış köfteyi de soğutmuş, yeşillikler kendinden geçmiş kafam kadar doğramış ıceberg'leri. Ben zaten eve söylemiyorum da dışarıda oturup alkollü keyifle yemek yiyemeyeceksem uzun uzun, illa BK veya Mc seçeneği oluyor bir şekilde hız anlamında. Öğrencilerin takıldığı yer diye muhtemelen dayıyorlar ses eden yok. Bir de geri gönderdim hamburgeri bekliyorum, kasiyere patatesleri ver bari dedim; prosedürümüz gereği hamburger gelmeden patatesi vermiyoruz soğumasın diye dedi. Ta.ak mı geçiyor artık bilemedim nasıl bir ironi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 izmir için yazıyorum karşıyaka/ nergiz de saçma sapan bi ara sokakta foodclub diye bi yer var 2 tane genç ( nişanlı çift) işletiyor oy oy gidin yeyin, hem de çocuklara kazandırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar