Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 *!tepinir* Hocico - Forgotten Tears Ahan da bu parçayı daha önce defaatle gerek pepelek fm'de, gerek de paticik fm'de çalıp, çeşitli hoplama zıplama emote'ları yapmıştım, merak edenler buyursun buradan yaksın. Meksikalı hasta ruhlu biladerler böle gazı bol, kalite olarak şahane olmayan ama acayip enerji pörtletmesi yaratan bi müzik yapıyolar, tavsiye ederim... Bir not: sesi açık olduğunda maksimum verim verir. Şahsen öyle böyle hastası dilim... [Bu mesaj Emaleth tarafından 09 June 2003 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Emaleth, 09 June 2003 21:59 tarihinde demiş ki: dedik gürültü yapıcaz diye ayol :) gidiniz rahat rahat, rating kaygım yok, kalan sağlar bizimdir :))) Valla kalan saglarda programin sonuna dogru gurultu komasindan giderler :) Gurultulu olsun..Bir$ey demiyorumda Pazartesi ak$ami uymami$.Cuma ak$amini al sen ya da Cumartesi..Party modunda oluruz.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ehe o günler hafta sonu ayol, evde oturup program mı yapiim istanbul kazan ben kepçe geziim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ema apla sen bu muzikleri step yaparken falan mı kullanıyon action valla :-) *!Dayanamaz Kal Ort Por*[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hastasiyiz Emalethin Fani olduum butun gruplari caliyor kendisi inanamiyorum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hiç bozmadan devam ediyoruz. Aslan Faction - Ressurection Bu grup da Almanya'dan... Diğer parçalarını indirip baktım, pek bi numara yok, ama bu güsel... Aslanlı kaplanlı isimleri de var nefis :P Hem inadıma pek de gürültülü... Dinleyin anacıım... ----------------------- bu arada, çok şikayet olmuş, açıklama getirelim: program bugünlük gürültülü böyle, ilk yayınım ses getirsin diye. sonrakilerde ne yapacağım belli olmaz, ama ufukta bi gey sanatçılar programı görünüyo :) [Bu mesaj Emaleth tarafından 09 June 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 forza ema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 aaaaaa kontum da burdaymis, yasasin =] *! el sallar kol sallar ziplar*[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Toplanmisiz butun dinazorlar mest olmusuz supermish :) *Athecim canm :)*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 oley be, beğenenler de çıktı onunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hani nerde beyenenler hain taslayın :-P[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hocico - Poltergeist *!hop hop... tey tey tey...* Naha bu parça programımızın en kuduruk dakikalarına işaret ediyor. Son bi ter atıp, sonra düşürüyoruz tempoyu yavaştan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eheh kuruttum radyoyu, rating -23 oldu :P i rule! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 :wumpscut: - Soylent Green Deminki Alaman abimiz Rudy'den bi nefis parça daha çalayım size dedim. Bu parçanın nakaratı sırasında gözümüzü kapayıp "soylınt griiiin, soylınt griiiin" diye höynkürmemiz gerekiyor, höynkürmeyeni yakarım... *!terlik sallar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Yaw bune çuptıs çuptıs? Hani brutal vokalli metal müzik bi yere kadar dinlenirde brutal vokalli hip hop?(Bunun türü ne nasıl bi şarkı nasıl bi grup bu annecim)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yasasin, supermis! hiho tukkan senin guzelim, yemisim kalanini =p hotel california gencligi butun gun takilio zaten, haftada bi saatcik azitmisin cok mu heheheheh [ay alinir kucumenler simi, aman diim saka yapiorum =p][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya bı 30dk da bana werın su radsyoyu bıı gun[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: axedice, 09 June 2003 22:16 tarihinde demiş ki: Yaw bune çuptıs çuptıs? atmosferik y..... metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: DeamoN, 09 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: ya bı 30dk da bana werın su radsyoyu bıı gun[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Soz sıra bana gelince 30dk senın ama bana vermezler program saatı :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Bu kadar böğürme yeter diyen ciciler için çalıyorum yayınımın sonuna doğru. Yavaştan tempoyu düşürelim, daha uyuycaksınız di mi ama? Switchblade Symphony - Wallflower Goth-chick tabiri bu hanımefendileri tarif etmeye yeter. Tahmin edemeyeceğiniz kadar çok mor ve siyah dantel barındırıyor elbiseleri :P Müzik deseniz, ben seviyorum, sevmeyenleri de tanıyorum ama. Siz de bi dinleyin, ona göre karar verirsiniz sonra :) Birazdan son parçayla karşınızdayım, sonra bonecuuma vericem yayını, kurtulucaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 darkwave işde fena gitmiyo yayın, hoş araya bi cruxshadows iyi gidebilirmiş ama istek kabul olunmuyormuş bu saatlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ah be şekerim, niyetlendim crüxshadows'a da vazgeçtim sonradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hadi bu da son... Avatarım söylüyo sizin için, hem de o kadar güzel söylüyo ki, ağlamak istiyorum sayın dinleyiciler :~( İki hafta sonra bu saatte, daha az gürültülü bi yayında görüşürüz :*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! sally`s song! *!firk*[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 no i think not... its never to become... cuz im not the one... *!firkkkkkkkkkkkkkk*[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar