faki Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Özür dilereyek baslamak istiyorum öncelkle diger topik kilitlenmis, ama bunu yazmak zorunda hissediyorum kendimi.. Sin demişki; vereyim senin eline 4.0 speedli 12 fc costlu bi saber ben 3.0 9 fc cost cekem force un senin 2dkda biter... Benimki önce biter tabi çünkü ben 12 fc harciyorum, çabuk bitmesinin speedle bir alakası yok. Ha bak söle yapalım sen eline 1.0 speed, 10 fc al bende elime 5.0 speed 10 fc alayım, ne olur ? ikimizinkide aynı sürede biter, tabi aynı speciallar yapılırsa, Bu speed konusunda sana ayrı bir örnek daha vereyim, insallar neden speed cap rifleman olmaya çalışıyorlar biliyomusun ? çümkü sdpeed caplerse eline 10 sn lik bit t21 alsa dahi en hizli biçimde ates ediyor, eline 1.0 lık t21 alsada aynı hızla ates ediyor speed capledigi zaman, seninle amacım sidik yarısına girmek degil, ama jediyim diye herseyi bildigini sayınıyorsun, ben baska birsery oynarken sen belki fc unlock etmistin ama, nasıl jedi olundugunu bilmeden jedi olanlarda var bu evren içerisinde, adam jedi olmus tempi bitirmis ama nasıl knight olundugunu bilmeyen insanlarda var bu evren içerisinde, jedi olduktan sonra ölünce ben neden xp kaybettim, bug oldu bana diyen insanlarda var bu evren içerisinde, o yüzden jedi olman bana bi ayrıcalık saglamaz, ki üstelik bende jediyim o yüzden benle bu konuda sidik yarısına girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 süper olucak bu topic. iişallah erken kitlenmez[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yahu amma gurur meselesi yaptınız. 0 dan topic açtığınıza göre pek sorun olmaz, sınırı aşmadıkça. baştan uyaralım. küfür de kullanmayalım bi zahmet.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 birazdan işin içine parada girecek :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kardeşim delimisin mls olunca yaptigin special atak suresi hizlaniyor force un bitsin ayvas yavas vurursun manyakmısın sen tr de 3ncu jedi unlock etmiş adamım ilk jedi unlock eden rebeldim bana jedi veya hiz ogreticegine geridon ejdi academy oyna manyakmısın[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sin, bu tip lafları kullanma lütfen. karşılıklı atışma tabii ki olucak bu başlıkta, bu belli bişey artık da, kötü söz kullanmadan olsun restleşme.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 9-10 profla acarsan tabiki erken acarsin.3. açman çok bildiğin anlamina gelmez.Force bitsede ayni hizla vurur sadece special kullanamaz.[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o zamanlarin 9 10 prof masterlamasi simdinin 30 prof masterlamasina denk dusuyodu ama hatirlatirim. 1 sene oncesinden bahsediyoruz, o zamanlar voritor lair bile sololanamiyodu nerdeyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Alakasi yok melee proflari masterlamak o zmnda kolaydi simdi de kolay.. Voritorla grind de ilginc hani voritoru o zmnlar bone toplamak icin gruplar kesiyodu onun prof masterlamaya kasmakla bi alakasi yok.. Bu arada bu ben uber jediyim diyen vatandasin pvp de 10sn icinde bi heal bile atmadan öldüğüne sahidim ben eger bu Tiberonsa.. Bi de ne adam ya pvpde bi O'nizhamdan bi de Tiberondan cekinirim diyor Tiberon zaten satip geri hackledigi kendi chari lol.. Ha simdi bi jedi daha aldi galiba o ayri mesela elalemde para bok biraz res kill yiince satip yenisini aliyolar ondan sonra da 3 jedi unlock ettik die ahkam kesiyolar burda :D[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 melee proflardan birini o dönemlerde 2 günde masterlamıştım. aynı profu geçenlerde 1 günde masterladım. o zaman da kolaydı yani.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Tecrübe farki :D[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eh öyle diyelim:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ee ne diye acamadiniz jedi slot o zaman madem o kadar kolaydi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ki ayrica benim bahsettigim voritor ornegi grind yapmak degil, oyunun su ankine nazaran ne kadar daha zor oldugunu gostermek amacliydi.. ben oyuna girdigimde daha swooplar geleli iki hafta olmustu, ondan once jedi slot acan adamla (sne'yi bilemem ne zaman acti slotunu, direk onunla alakali konusmuyorum) haziranda cebinde 50m varken 20 gunde 20 prof masterlayip slot acan adami bir tutmak sacmadir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 morian sana ne diyim bilemedim. deve hesabı.. boynun niye eğri diycem ama...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya abi ok ya sen haklısın ya tamam ben bişey bilmiyorum ama 1 ay sonra benim titleda dark JEdi Opressor 2.5 ay sonra Dark Jedi Overlord yazısını gördügünüzde aa abi nasıl yaptın sen kimsin ya diye sorular yönelmesin...[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ondan sonra görürüm bu speed tartışması yapan insanların nasıl yalaka olacaklarını... şu esploitlere ayırdıgım zamanı derslere ayırsaydım 4 senede üniv bitecekti[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kİmin yalaka olduğu belli ,adamlardan exploit öğrenecem diye kasma boşuna.Belli olmaz kimin ne olacaği sen daha anlamadan bani yersin.Tanimadiğin insanlara böyle sokak aziyla konusma.[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ben acamadim Morian kardesim jedi slotunu , çünkü pvp ye gönül verenler arasindayim , baska türlü nasil anlatilir bilmem - bilemem..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar