Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fc cost ve speed tartısması

faki

Öne çıkan mesajlar

Özür dilereyek baslamak istiyorum öncelkle diger topik kilitlenmis, ama bunu yazmak zorunda hissediyorum kendimi..

Sin demişki;

vereyim senin eline 4.0 speedli 12 fc costlu bi saber
ben 3.0 9 fc cost cekem
force un senin 2dkda biter...

Benimki önce biter tabi çünkü ben 12 fc harciyorum, çabuk bitmesinin speedle bir alakası yok.
Ha bak söle yapalım sen eline 1.0 speed, 10 fc al bende elime 5.0 speed 10 fc alayım, ne olur ? ikimizinkide aynı sürede biter, tabi aynı speciallar yapılırsa,

Bu speed konusunda sana ayrı bir örnek daha vereyim, insallar neden speed cap rifleman olmaya çalışıyorlar biliyomusun ? çümkü sdpeed caplerse eline 10 sn lik bit t21 alsa dahi en hizli biçimde ates ediyor, eline 1.0 lık t21 alsada aynı hızla ates ediyor speed capledigi zaman,

seninle amacım sidik yarısına girmek degil, ama jediyim diye herseyi bildigini sayınıyorsun, ben baska birsery oynarken sen belki fc unlock etmistin ama, nasıl jedi olundugunu bilmeden jedi olanlarda var bu evren içerisinde, adam jedi olmus tempi bitirmis ama nasıl knight olundugunu bilmeyen insanlarda var bu evren içerisinde, jedi olduktan sonra ölünce ben neden xp kaybettim, bug oldu bana diyen insanlarda var bu evren içerisinde, o yüzden jedi olman bana bi ayrıcalık saglamaz, ki üstelik bende jediyim o yüzden benle bu konuda sidik yarısına girme
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim delimisin
mls olunca yaptigin special atak suresi hizlaniyor

force un bitsin
ayvas yavas vurursun manyakmısın sen

tr de 3ncu jedi unlock etmiş adamım
ilk jedi unlock eden rebeldim

bana jedi veya hiz ogreticegine geridon ejdi academy oyna
manyakmısın[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız.
Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Alakasi yok melee proflari masterlamak o zmnda kolaydi simdi de kolay.. Voritorla grind de ilginc hani voritoru o zmnlar bone toplamak icin gruplar kesiyodu onun prof masterlamaya kasmakla bi alakasi yok.. Bu arada bu ben uber jediyim diyen vatandasin pvp de 10sn icinde bi heal bile atmadan öldüğüne sahidim ben eger bu Tiberonsa.. Bi de ne adam ya pvpde bi O'nizhamdan bi de Tiberondan cekinirim diyor Tiberon zaten satip geri hackledigi kendi chari lol.. Ha simdi bi jedi daha aldi galiba o ayri mesela elalemde para bok biraz res kill yiince satip yenisini aliyolar ondan sonra da 3 jedi unlock ettik die ahkam kesiyolar burda :D[signature][hline] -VA-
Sosyal ağlarda paylaş

ki ayrica benim bahsettigim voritor ornegi grind yapmak degil, oyunun su ankine nazaran ne kadar daha zor oldugunu gostermek amacliydi.. ben oyuna girdigimde daha swooplar geleli iki hafta olmustu, ondan once jedi slot acan adamla (sne'yi bilemem ne zaman acti slotunu, direk onunla alakali konusmuyorum) haziranda cebinde 50m varken 20 gunde 20 prof masterlayip slot acan adami bir tutmak sacmadir bence..
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi ok ya sen haklısın ya
tamam ben bişey bilmiyorum

ama 1 ay sonra benim titleda dark JEdi Opressor
2.5 ay sonra Dark Jedi Overlord
yazısını gördügünüzde

aa abi nasıl yaptın sen kimsin ya
diye sorular yönelmesin...[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

ondan sonra görürüm
bu speed tartışması yapan insanların nasıl yalaka olacaklarını...

şu esploitlere ayırdıgım zamanı derslere ayırsaydım 4 senede üniv bitecekti[signature][hline] Mystry aka mördak
rd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...