Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Evet arkadaslar bugun bu saatlerde dogmusum.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: PawligeR, 09 June 2003 13:17 tarihinde demiş ki: Evet arkadaslar bugun bu saatlerde dogmusum.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» ahanda nice mutlu yıllara yaş kaç oldu :D *! Öper *[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 cok tesekkur ederim.bu arada 20 yasima girdim.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Doum gunun kutlu ossun!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tesekkurler.hep beraber nice paticikli senelere.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: PawligeR, 09 June 2003 13:21 tarihinde demiş ki: cok tesekkur ederim.bu arada 20 yasima girdim.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» ene boku yedin 20 yıllara girdinmi ömür su gibi geçer :D[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hadı yaa ayvayı yedık desene.ama bırsey olmaz ben yavas gecmesını saglamak ıcın elımden gelenı yapacagım.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: PawligeR, 09 June 2003 13:34 tarihinde demiş ki: hadı yaa ayvayı yedık desene.ama bırsey olmaz ben yavas gecmesını saglamak ıcın elımden gelenı yapacagım.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» yavaş yap becerebilirsen banada anlat olurmu ? :D şakası bir yana gerçekten çabuk geçiyor anlamıyorsun bile ne olduğunu ....[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Gawain, 09 June 2003 13:31 tarihinde demiş ki: said: PawligeR, 09 June 2003 13:21 tarihinde demiş ki: cok tesekkur ederim.bu arada 20 yasima girdim.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» ene boku yedin 20 yıllara girdinmi ömür su gibi geçer :D[hline]Camelot Knight [hline] Eheheh okul yılları da cabuk gecio bi karne ve toplantı gunleri cok uzun gecio :) Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm Bi duzgun yapamadım işste imzada ayzıo :) [Bu mesaj bravecik tarafından 09 June 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ana sendemı bugun dogdun bende bugun dogmusum ama saat 6da yanı suan 7 saatlık bır bebegım :-P[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 doğum günün kutlu olsun.. bu sıralar doğanların sayısı maximum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 iyiki doğdun.. bebelere balon:D[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 saolun nice yillara hep beraber paticikle beraber.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 nice senelere umarım benim gibi mutsuz olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sen neden muttuzsun ıcq ma gelırsen yardımcı olabılırım.sorunun ne.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 sorunum kız abi kimse çözüm bulamadı kasma kızı seviyorum ama kız sevmiyor beni olay bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bırak abi yaw bu işleri ben emekli oldum bu işlerden (yaş 15tir hiç kız ark olmadı ama heralde bu civarlarda en çok ben istemişimdir) bu arada doğum gününüz kutlu olsun arklar.[hline]feel nature's wrath... MY PATIENCE HAS ENDED! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Laurefin, 09 June 2003 22:06 tarihinde demiş ki: bırak abi yaw bu işleri ben emekli oldum bu işlerden (yaş 15tir hiç kız ark olmadı ama heralde bu civarlarda en çok ben istemişimdir) bu arada doğum gününüz kutlu olsun arklar.[hline]feel nature's wrath... MY PATIENCE HAS ENDED! :hrr: ya bırakamıon olm işte sevdin mi tam sevion aşk bu neyse konu sapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ya bosver kız senı sevmıyorsa takma kafana bırı gıder bırı gelır unutmaya calıs o kadar.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 doom günün kutlu ossun da kız meseleleri var hiç açmayın abi :)[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 biliorum bırakmak çok can yakar ama tek taraflıysa kaldıı sürece sadece acı werir[hline]feel nature's wrath... MY PATIENCE HAS ENDED! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 kapatıoz ok -"Kapattık kardeşim tatil geldi"[hline]feel nature's wrath... MY PATIENCE HAS ENDED! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 çözüm bulmak o kadar kolay olsa[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar