Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiksel Alternatif Futbol Maçı v2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ozmn bizim takıma işte o giden arkadaş yerine babacum gelir o teki takımada adam war orda dier maçta olmian
ole yaparz uyar mı herkese?[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Mesaj tarihi:
Adam cagirmayin abi.Tamamiz[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
abi 20 kisi olucaz sonra.nas1l ayarl1ycaz olayi[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
babacum diyorsun da adam oynayacagını bilmiyor,sonra kesin satan cıkacak gorursun,ama illaki oynamaya cagırmadım izlemeye gelicek gecen mac oynayan arkadas ben her ıhtımale karsın yedek esya getırcem adam eksık olursa oynar o[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
guzel mac olucak.bu sefer yenicez
=)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
o zor biraz :-)
maç keyif werirse 1.5 saat oynarz bizden sona sahaya gelen olmaz hrld[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...

[Bu mesaj crimS0n tarafından 28 Ocak 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
crimson bak aglaticaz diyorum o derece.
simdiden soyluyorum.bu arada devre yapalim durmaksizin 1 saat top oynamak falan olmuyor kale degiselim.ortam degisikligi olur :oP[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
naaaaaaa naaaa k1rcam bacagini =oP[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
heh beyler çok iddialı konusmusunuz ama benim ve grizn olduğu takım hiç kaybetmedi şu ana kadar(beraber oynadığımız maçlarda),ve yine öyle olacak büyük ihtimalle :)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
Mesaj tarihi:
o zaman bir ilke imza aticaksiniz =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bizde sabit kaleci olsa .mac kesin bizimde, iste kaleci sorunsali var.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
micha yapma be sizdeki kaleci kimsede yok,beni görmedin galiba kalede[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again

[Bu mesaj December_Flower tarafından 28 Ocak 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya takımlar bole ii mi?

michanın 4lü (simdi kastırmayın bütün isimlere bakmiim:)) + 2kişi
Ben-december-griz-babacum-naa + 1kişi[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Mesaj tarihi:
uyar bize bizde mavi var[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...