Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiksel Alternatif Futbol Maçı v2

micha

Öne çıkan mesajlar

Evet kadrolar1 olustural1m.
Kesin oynayanlar;
obscura,diablo,sedwest,tret,micha
Yar1n ve ya pazar gunune moda da ki sahay1 ayarlayip yapalim derim ben.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende oynamak isterimde kadroya alırmısınız bilmem :) ama alırsanız kesin gelirim yane...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi ben geçen sefer sahayı bulamadım :P bu maça kesin gelicem ama gerekirse 5 saat önce çıkıp bulucam sahayı :) yazın benide kadroya..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu haftasonu veya gelicek hafta persembe cuma bana uyar.
Gelebilecek arkadaslar yazarlarsa sevinirim.Daha sonra toptan isimleri yazalim. =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ozaman Mandoo, Doruk ve Lucas1 oynayacaklar arasına dahil deilmiştir.
Bu arada siz 3 ünüz aynı takımdasınız maça kadar konuşun, anlaşın vs vs :)
2. takım için 3 kişilik yer kaldı modadaki saha küçük 6 şar iyi olur.
3 kişi daha lazım[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
onune gelen pamela direk sux yani
Sosyal ağlarda paylaş

naa sen yatırırsın kaporayı tekrar ;) da fazla ilgi olmadı ya off..eski elemanları çağırın...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...