RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 20 online su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 hazir betadayken server Sunu yapmayalim ya, savasci olucaksam neden balikci oluyorum ki once? RaidenXelRu said: Noob guide yazabilirimde haftaya ancak.. Size tavsiyem direkt, 50 fishing 50 archery girmeniz. Direkt cooking teachletip, balik tutup pisirip satin bir sure( vendora pismis balik satilabiliyor). bir miktar para yaptiktan sonra hafiften warrior skilleri teachletip mezarlarda okculuk takilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ya yeni baslayanlar icin dedim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 kilici kapsam mezarda takilsam olmaz mi ;((( simdi burda classlar falan ressitler var dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Suark said: Sunu yapmayalim ya, savasci olucaksam neden balikci oluyorum ki once? orclar koyunu basip herkesi katlettigi icin tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 at isteyen varsa bedava verebilirim sagdan soldan tameleyip edit: discord'da nick "vitaefinis", oyun icinde "felix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Marty said: Suark said: Sunu yapmayalim ya, savasci olucaksam neden balikci oluyorum ki once? orclar koyunu basip herkesi katlettigi icin tabi ki kardeş olalım mı ? guild başvuru cv'mize yazariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 olm simdi mf ye ozel seyler var mi deyin bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Aksama bi hirsiz char acarim artik. Uzun zaman oldu uu oynamayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Suark said: olm simdi mf ye ozel seyler var mi deyin bakayim Cift el mf ler crushing blow var, 1.5 kat damage vuruyor. cift el staveler (black staff etc) stam goturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 RaidenXelRu said: Suark said: olm simdi mf ye ozel seyler var mi deyin bakayim Cift el mf ler crushing blow var, 1.5 kat damage vuruyor. cift el staveler (black staff etc) stam goturuyor bunun disinda ozellikli seyler vardi onlar varmi du bakim link bulayim misal mace icin http://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=gameitem&id=1636 concussion blow var bole seyler varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 neyse ya 400 ping olcak zaten bende blacksmith falan olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 sen koyu basilinca katledilen figuranlardan ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 izmir istanbul 65 - 70 aliyoruz dediler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 tahrandayim ben bide vpn le falan giriorm genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 /sitede varmis ip buradan 129ms aliyorum, fena degil aslinda. oynanir mi acaba bu arada terms of use sayfasinda ilk cumle "You may only have THREE (2) accounts PER IP/HOUSE HOLD (1) unless otherwise given permission for." ben mi anlamadim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 bende bakicam bi casual casual oynanabiliosa oynarim, 60 bs ile bisiler yapabiliosam falan np. ama oyundan keyif almak icin illa 100 100 olcaksa ;/;/;/;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 gayet oynanir, ben 140ms ile pvp turnavsi falan aliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 valla cok optimal degil, ben budapesteden 240mbit baglanti ile 55-60ms aliyorum. frankfurt en iyisi bizim bu taraflar icin ama ddos protectionli server yokmus orda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 skiller oldukca kolay, statlar oldukca zor 3 saatte, 1 saati aktif mezarlık olacak şekilde: 70 anat 62 arch 100 music 90 peace 32 provo 33 resist 60 sword 60 healing 45 tct Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Okudukca canım da cekiyor aslında. Chiv acıksa bir Disco Archer kasıp, gidip destardda dragon kesip derilerini mi satsam. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 chiv yok, pre-aos server gitttieee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 restart attim, iki bug fix yaptim, birde statlar simdi hayvan gibi gelior olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 microtransaction'ı macro'ya ceviren adam, 200 euro'ya deri boyası satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 oyle price etmek gerekiyor, ingame paranin degeri duser yoksa, cunku goldlada alinabiliyor olmasini istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar