RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Tekrardan cok tesekkur ediyorum katilan herkese, gozden kacirdigim cok basit seyler varmis onlari yakaladik ve fixledim. Yarin global release yapicagim, yarin gorusmek uzere :) biraz dinlenmem lazim cok yardirdim son gunlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 gözler yaşlı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ne güzel kasıyorduk ya sabah kapatsaydın keşke. box yapacaklar eklesin beni :(. Britin sağ üstünde boks yaptığımız adını unuttum ama bana pm atsana kasarız yine ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 tadi damagimda kaldi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Eskiden secondage tr vardi cok guzeldi peh. 20 kisi oynardik kasardik sora server 3 kisiye dustu fjsjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Test edimmi serveri? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 :)) bir iki haftalik izin ver acilisi yapayim sonra bakalim duruma haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ne zaman serveri açacaksın bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Bugun aciyorum tr saatiyle 13:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ooo uo geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Stealing ve stealth ilgili farkli bir durum var mi rulesette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 treasure hunting yok herhal? runuodaki gibi warriorlar dragonla kapışabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 var treasure hunting ofc :) elven bow da var gayet dragonla kapisabilirsin bow yardimiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 melee kastetmiştim resist,parry ve heal kurtarır mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 siddetle provocation oneririm o setup a, zaten bu oyunun en iyi starter karakteri provo warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ulan çok canım çekiyor da oyunu tamamen unutmuşum. dün denedim olmadı resmen. napacağımı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 WE NEED A NOOB GUIDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Noob guide yazabilirimde haftaya ancak.. Size tavsiyem direkt, 50 fishing 50 archery girmeniz. Direkt cooking teachletip, balik tutup pisirip satin bir sure( vendora pismis balik satilabiliyor). bir miktar para yaptiktan sonra hafiften warrior skilleri teachletip mezarlarda okculuk takilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Server Online. Web sitesini share ederseniz sosyal aginizda cok sevinirim. http://www.ultimaonline.international Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Bir ricam olacaktı :) Site üzerinden istatistik yayınlayabilir misin? Mesela kaç online oyuncu var gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 yapicam onuda evet :) aksama dogru koyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 upvotelarsaniz sevinirim reddit link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Sağol, bu arada forumun altındaki "UO: International" linkine tıklayıp ana sayfaya dönmeye çalışınca DNS Probe Finished hatası alıyorum, muhtemelen linkleme ile alakalı. Bide Reddit'te gri olan ruleset'ler biraz zor okunuyor yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 said: [–]Haplo91 [score hidden] 11 minutes ago Kindly fuck off with your spamming other freeshard forums. Thanks! başka şardlara reklam atmayın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar