Anaglarell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Merhaba. Sunucumuzda yaşatmaya çalıştığımız hikayeye gore Hobbit'ler ve Cüceler'in ata binmesini engellemeye çalışıyoruz. Kontrat haline gelmiş bineklere bu ırkların tıklayarak açmalarını engelledim. Ancak vendordan alacakları atlara binebiliyorlar. Bu ırklar vendora cift tıkladıklarında tamam satmıyor vendor, onu yaptım ancak buy dediğinde satış menusu açılıyor. Bi inceler msiniz ne yapabiliriz? ON=BUY if (( <3) && !(&statf_deed) && ((> ==1) .. ve diğerleri ) sayu Hobbit ve cucelere binek satmıyorum return 1 endif if if (( <3) && !(&statf_deed) && !((> ==1) .. ve diğerleri ) BUY return 1 endif Şimdiden tşkler...[signature][hline]Ovedron Developer www.ovedron.com
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 vendordan aldiklari atlar'in kodlarina, on=@equip if (0) || (0) src.sysmessage Hobbit ve cucelerin ata binmesi yasaktir. return 1 endif yaparsan cuceler ata binemez. edit: smiley iptali.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 30 Ocak 2005 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar