diablotg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Lütfen reklamı silmeyin :) .İnsanların yeni ve güsel bir serverdan haberleri olsun.Outlands Uo Shardı hizmetinize açılmıştır.Level ve Irk sistemi üzerine kurulu olan serverımız da ayrıyetten uğraşılıp ırklara has şehirlerde konumuştur.Hepinizi Davet ediyorum... www.outlandscafe.com/uo Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Merak etme. Free Shardlar bölümü açılana kadar reklam yapmak serbest :)[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eglath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Outlands internet cafeyle bir bağlantınız var mı?Konya dakini kastediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ewt o kadar güzel bir serverkı lag den adım altılmıo su sey bozuk 5 adimda bir con lost bunun gibi bir çok şey[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar